Amb l'aigua al coll

Els mems que ens ha deixat la imatge viral d'Albert Rivera amb Aysha Daraaui

Les fotografies de les vacances a Eivissa de l'exlíder de Ciutadans han revolucionat les xarxes amb "Albert Rivera" com a 'trending tòpic' a Twitter

2 min
La revista Lecturas

BarcelonaRere cada negació, una imatge. Tant Albert Rivera com Aysha Daraaui han desmentit públicament una possible relació. "És una notícia basada en especulacions i imatges malintencionades", va dir el representant de Daraaui. Però després d'una fotografia de l'expolític i l'actriu banyant-se "abraçats sota l'aigua, pell amb pell" mentre ella li llepa l'orella, com descriu la revista Lecturas –propietària de les fotografies en exclusiva–, es fa difícil negar que tots dos comparteixen alguna cosa més que una amistat. Com passa amb tot allò que és carn de polèmica, la maquinària de tuiter s'ha engegat per recrear l'escena d'intencions romàntic-afectives amb mems de tota mena.

Les referències al cinema, amb graus de crueltat diversos, són habituals, sobretot aprofitant l'angle desafortunat amb què la càmera ha capturat la cara de Rivera.

Lluny d'acabar engolit pel mar com el Jack a la pel·lícula Titanic, Albert Rivera ha sortit de les aigües eivissenques penjant una fotografia reivindicant les seves vacances marineres amb la lletra de la cançó A quién le importa, de Fangoria. Tot i no haver volgut fer declaracions respecte a la presumpta relació amb Daraaui, el barceloní no s'ha volgut quedar al marge de la polèmica.

La 'story' d'Albert Rivera al seu compte d'Instagram.

Com no podia ser d'una altra manera, les referències que recorden el passat de l'exlíder de Ciutadans tampoc s'han fet esperar. Tant Mariano Rajoy fent d'Aysha Daraaui com el partit d'extrema dreta Vox menjant l'orella a un Rivera que va deixar la política per la desfeta electoral del 2019.

L'art també ha estat un bon recurs per recrear l'expressió inerta de l'advocat de Barcelona. Sigui quina sigui la referència del mem, totes aquestes fotografies han fet escalar el nom d'Albert Rivera al llistat de trending topic a l'estat espanyol.

stats