L'índia Harnaaz Sandhu guanya el certamen de Miss Univers

És el tercer cop que el país asiàtic guanya el concurs internacional de bellesa

2 min
Les tres finalistes del certamen de Miss Univers 2021

BarcelonaL'índia Harnaaz Sandhu ha sigut coronada com la nova Miss Univers en una cerimònia celebrada a la ciutat israeliana d'Elat. L'índia, la tercera del seu país que guanya el certamen en tota la seva història, ha agafat el relleu de la mexicana Andrea Meza després de vèncer la paraguaiana Nadia Ferreira, que ha acabat segona, i la sud-africana Lalela Mswane, que ha quedat tercera. La gala ha tingut lloc a l'estadi Universe Arena, construït per a l'ocasió i que no s'ha omplert a causa de la prohibició de l'entrada de turistes decretada fa dues setmanes per Israel per frenar l'avenç de la variant òmicron del coronavirus. Sandhu, de 21 anys i oriünda de la ciutat índia de Chandigarh, és una coneguda actriu al seu país i una activista pels drets de la dona, sobretot pel que fa a l'accés a l'educació.

Durant la cerimònia, en la pregunta final prèvia a la seva coronació, la jove va enviar un missatge a les joves de tot el món: "Sapigueu que sou úniques i que això és el que us fa boniques. Deixeu de comparar-vos amb altres i parlem d'altres coses més importants que estan passant al món". La victòria de la representant de l'Índia ubica el país asiàtic en el primer lloc del certamen per primera vegada des de l'any 2000, quan el país va obtenir el seu segon títol després d'un primer triomf el 1994.

Aquesta última jornada del certamen va començar amb les participants vestides amb enlluernadors vestits de lluentons i va incloure la característica desfilada en vestit de bany i una segona amb vestits de nit. Les representants llatinoamericanes van tenir, com de costum, una participació destacada i tres –Colòmbia, Puerto Rico i Paraguai– es van ubicar entre les deu finalistes. Els espectacles musicals van ser a càrrec de la israeliana Noa Kirel, la nord-americana JoJo i un grup de músics locals liderats per Harel Skaat, mentre que el presentador del certamen va ser novament Steve Harvey. Amb la celebració de la setantena edició de Miss Univers a Elat, Israel se suma a l'extensa llista de països que han albergat el concurs.

Harnaaz Sandhu, de l'Índia, ha sigut la vencedora del certamen de Miss Univers 2021.
stats