Hollywood
Gent 31/08/2022

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone trenquen després de quatre anys junts

La model i actriu va fer 25 anys el juny passat

2 min
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone

BarcelonaL'actor Leonardo DiCaprio i la model Camila Morrone han posat fi a la relació que mantenien des de feia més de quatre anys, segons informa la revista People. La parella va fer pública la seva relació el gener del 2018 durant un esdeveniment a Aspen, a Colorado, i també se'ls va veure junts durant la cerimònia dels Oscars el febrer del 2020. Tot i això, DiCaprio, de 47 anys, i Morrone, de 25, van mantenir en privat bona part de la seva vida en comú. A partir del 2019 les revistes del cor van començar a parlar d'una relació seriosa, sobretot perquè Morrone passava molts dies a casa de DiCaprio i ell l'havia presentat als seus pares. També van conviure durant el confinament. L'última vegada que se'ls va veure junts va ser durant la celebració del 4 de juliol, aquest estiu en una platja de Malibú.

La diferència d'edat

Leonardo DiCaprio ha estat criticat sovint per la seva tendència a aparellar-se amb noies de menys de 25 anys i perquè, casualment, aquestes relacions s'han trencat just quan elles han arribat a aquesta edat. Des del 1999, a l'actor se li han conegut vuit xicotes, totes supermodels que van començar la relació amb DiCaprio quan tenien menys de 25 anys: Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Nina Agdal i Camila Morrone. I tot i que DiCaprio ha anat envellint, en cap moment el pas dels anys s'ha vist reflectit en parelles més pròximes a la seva edat.

Durant una entrevista el 2019 a Los Angeles Times, Morrone va parlar de la diferència d'edat amb l'actor i hi va restar importància. "Hi ha moltes relacions a Hollywood i al món amb grans diferències d'edat. Crec que tothom hauria de poder aparellar-se amb qui vulgui", va dir aleshores Morrone. La model també es queixava que se la conegués, sobretot, per la seva relació amb DiCaprio. "Sento que sempre hi hauria d'haver una identitat més enllà de la persona amb qui estàs sortint. Entenc que se'ns associï, però confio que això anirà perdent força a mesura que passi el temps", va afirmar Morrone.

La model ha fet el salt a la pantalla i està a punt d'estrenar la sèrie Daisy Jones & The Six, una adaptació del bestseller de Taylor Jenkins Reid que ha produït Prime Video. Per la seva banda, DiCaprio té previst participar en la pel·lícula Killers of the flower moon, dirigida per Martin Scorsese i que arribarà als cinemes, en principi, l'any vinent.

stats