Gent 18/03/2022

Lin-Manuel Miranda, Blake Lively, Ryan Reynolds i Regina King, amfitrions de la gala del Met d'enguany

Presidiran la catifa vermella més important de l'any juntament amb Anna Wintour, que l'organitza des de fa 27 anys

2 min
Una estrella de la fama per  a Ryan Reynolds (i família)

L'intèrpret i compositor Lin-Manuel Miranda i els actors Blake Lively, Ryan Reynolds i Regina King seran els amfitrions de l'edició d'aquest any de la gala del Met, un dels esdeveniments més sonats del món de l'espectacle i que se celebrarà el 2 de maig a Nova York. Miranda, d'origen porto-riqueny, ja va ser nomenat amfitrió en l'edició del 2020 d'aquest esdeveniment, que va ser cancel·lat després per la pandèmia del coronavirus. Per aquest motiu, serà la primera vegada que acudeixi a la gala, que organitza l'editora de la revista Vogue, Anna Wintour, des del 1995. A més de Wintour, continuaran ocupant els seus llocs d'amfitrions honoraris el modista Tom Ford, que és director del Consell de Dissenyadors de Moda dels EUA (CFDA, per les seves sigles en anglès), i l'empresari Adam Mosseri, director d'Instagram, que patrocina l'esdeveniment.

Aquest any la gala del Met, que s'utilitza per recaptar fons per a l'Institut del Vestit del Metropolitan Museum de Nova York (Met), té com a temàtica l'exposició In America: An anthology of fashion, per la qual cosa girarà al voltant de la moda nord-americana del segle XIX i del segle XX. En concret, l'exposició que organitza la institució cultural en paral·lel a l'esdeveniment tindrà com a objectiu retre homenatge a les dissenyadores de moda dels Estats Units dels segles XIX i XX que van ser ignorades o han sigut oblidades.

"Ens centrarem en bons dissenyadors que no eren noms coneguts, que han sigut eliminats de la història de la moda, ignorats o simplement oblidats", va explicar a l'agència Efe temps enrere el director de l'Institut del Vestit del Met, Andrew Bolton. "La majoria són dones", va concretar Bolton. Després d'un canvi de calendari provocat per la pandèmia del coronavirus, la gala del Met del 2022 serà la primera que torni al seu tradicional primer dilluns de maig.

stats