Gent 18/03/2022

El marit de Chiara Ferragni confessa entre llàgrimes que pateix una malaltia greu

El raper Fedez, de 32 anys, té dos fills amb la 'influencer' italiana, una de les més importants del món

2 min
Fedez, el marit de Chiara Ferragni, en una imatge del vídeo en què ha confessat que està malalt

BarcelonaSense dir exactament què li passa, el cantant Fedez, marit de Chiara Ferragni, ha confessat entre llàgrimes que ha rebut un diagnòstic mèdic complicat de digerir. "Per desgràcia m'han trobat un problema de salut, però afortunadament me l'han trobat en un bon moment, cosa que implica que tinc un camí important al davant que hauré d'emprendre", ha dit el raper, de 32 anys, que al revelar aquesta notícia s'ha convertit en trending topic dins i fora d'Itàlia.

Fedez, que feia diversos dies que no utilitzava les seves xarxes socials, on és molt actiu, havia fet presagiar als seus seguidors alguna mala notícia. "No vull explicar-ho de moment [la seva malaltia concreta], però aquesta és una manera de treure el que porto dins, també amb l'objectiu que sigui bo per a mi [...]. En el futur explicaré aquesta nova aventura, encara que només sigui per ajudar una persona", diu, i afegeix que ara mateix només vol estar amb la seva família i sentir el seu suport.

"He llegit històries d'altres persones amb molta fortalesa i m'emociona pensar que potser hi ha algú que no té la sort de tenir tant afecte com jo", diu Fedez, que també assegura que se sent positiu malgrat tot. No és el primer cop que el raper rep una mala notícia relacionada amb la seva salut, ja que fa anys va rebre un mal diagnòstic relacionat amb el sistema coronari. “Creieu-me quan us dic que els diners mai no poden ser la panacea per a tots els mals. Fa mesos, durant una visita de seguiment, em van trobar una petita anomalia, que podria haver presagiat un mal pitjor, d'aquells amb què has de viure, malauradament, tota la teva vida. Tot està sota control", va dir aleshores.

La imatge amb què Chiara Ferragni ha donat suport al seu marit

La seva dona, la influencer Chiara Ferragni, una de les més importants del món, amb més de 26 milions de seguidors, ha estat menys activa que de costum a les seves xarxes. Després que el seu marit comuniqués la mala notícia, ha demanat als seus seguidors que enviïn missatges de força a Fedez, pare dels seus dos fills. "L'amor de la meva vida, Fedez, necessita un extra de suport aquests dies. T'estimem més que qualsevol cosa, amor meu, i estaràs bé aviat, sempre envoltat de l'amor de tota la teva família, amics i gent que t'estima molt", ha escrit al costat d'una imatge d'ells dos i el seu fill gran, Leone.

Aquí el vídeo en què Fedez ha explicat la seva situació actual de salut:
stats