Gent 08/07/2019

Acusen el marit de Tori Spelling d'haver fingit estar malalt per evitar un judici

El matrimoni té diversos plets oberts per deutes amb diversos bancs dels EUA

Ara
2 min
Tori Spelling i el seu marit, Dean McDermott

BarcelonaTori Spelling i el seu marit, Dean McDermott, porten anys sent un matrimoni polèmic. No només per com s'exposen als mitjans sinó per com els va en les qüestions financeres. L'última polèmica ha vingut precisament per un plet judicial per un suposat impagament.

Aquesta setmana haurien de comparèixer davant d'un tribunal per donar resposta a la demanda del City National Bank de Los Angeles, als EUA, però sembla que finalment no serà així. McDermott és a l'hospital per una pneumònia i una possible meningitis, per la qual cosa ell i Spelling han demanat al jutjat que posposi la vista. Amb tot, l'endarreriment podria ser fruit d'un engany del matrimoni. La parella deuria al City National, sencer, un préstec de 400.000 euros més tots els interessos pendents des que els el van concedir.

Segons explica una font anònima a 'The Hollywood Gossip', els advocats de Spelling i McDermott van acordar traslladar la compareixença al setembre a causa de la suposada malaltia que estaria patint el segon. El marit de Spelling, que va saltar a la fama en casar-se amb ella -que era coneguda per la sèrie 'Beverly Hills', on feia el paper de Dona- va publicar una selfie a Instagram en la qual se'l veu a l'hospital i on diu als seus seguidors que ha hagut de ser ingressat. Al costat de la imatge afegeix que mai havia estat "tan malalt".

McDermott des de l'hospital

Però molts seguidors se li han girat en contra. Primer perquè, si està tan malalt, com és que li queden forces per mantenir l'activitat a les xarxes socials, on no ha deixat de publicar? En segon lloc, també li recriminen que no estigui prou malalt per deixar d'aparèixer al seu programa 'Daddy Issues Show'.

stats