Gent 22/11/2021

Michael Douglas vol reconstruir un hotel a les Bermudes, on va néixer la seva mare

L'actor està interessat en donar nova vida a l'Ariel Sands, abandonat fa deu anys

2 min
Michael Douglas

BarcelonaL'actor nord-americà Michael Douglas està interessat en reconstruir, amb la desenvolupadora eslovena JTRE, l'hotel Ariel Sands, a les Bermudes, en desús des de fa més de deu anys, segons han informat fonts oficials bermudianes recollides per l'agència Efe. L'objectiu de Douglas, propietari del centre de vacances, és unir-se a JTRE per reconstruir les 56 hectàrees de terreny i convertir l'hotel, ubicat a la costa sud de la parròquia de Devonshire, en un cinc estrelles. "És un projecte que tenim ben a prop dels nostres cors i sentim que estem en bones mans al treballar amb JTRE", va dir Douglas, de 77 anys, la mare del qual era natural de les Bermudes.

Michael Douglas i la seva dona, la també actriu Catherine Zeta-Jones, tenen una residència a les Bermudes. Després de l'anunci, el primer ministre de les Bermudes i titular de Turisme del país, David Burt, va indicar que fa unes setmanes va tenir l'oportunitat de reunir-se amb els desenvolupadors del projecte i els va assegurar el suport del govern. "És una injecció de confiança per al nostre sector turístic i el nivell d'inversió demostra que les Bermudes es mantenen com a producte viable pel que fa al turisme. La recuperació econòmica a l'arxipèlag s'enfortirà per la renovació de l'economia turística", va afirmar Burt.

Per la seva banda, el director executiu de l'Associació d'Hotels de les Bermudes, Stephen Todd, ha ressaltat aquesta nova oportunitat econòmica i turística per al país. "Són grans notícies saber que tenim un desenvolupador avaluant el lloc i som optimistes de cara als fruits que pugui donar en els pròxims anys", ha expressat. Michael Douglas és fill del difunt actor Kirk Douglas i de l'actriu bermudiana Diana Dill. La família de Dill va ser propietària de l'hotel Ariel Sands a la dècada del 1840, fins que va tancar, el gener del 2008.

stats