Polèmica
Gent Milionaris 13/12/2022

Elon Musk, escridassat pel públic durant un espectacle de Dave Chapelle

"Sembla que algunes de les persones que vas acomiadar són aquí", va dir l'humorista al fundador de Tesla

2 min
Elon Musk nou propietari de Twitter

BarcelonaEl magnat Elon Musk va acabar escridassat ahir per un grup de persones, i aplaudit per d'altres, quan va pujar en un escenari en què havia estat convidat per l'humorista Dave Chapelle a San Francisco, segons es pot veure en un vídeo que es va fer viral aquest dilluns a les xarxes socials. En el vídeo, molt compartit a Twitter, es pot sentir la gentada que escridassa Musk durant diversos minuts. San Francisco és on hi ha la seu de Twitter, plataforma que el director executiu de Tesla ha comprat aquest any per 44 milions de dòlars. Des d'aleshores ha rebut crítiques pels acomiadaments massius i per implantar una moderació de contingut menys estricta. "Ovacions i esbroncades, pel que veig", va dir Chappelle quan Musk arribava a l'escenari. "No t'esperaves això, oi?", va preguntar Musk a Chappelle mentre l'esbroncada sonaven al fons.

"Sembla que algunes de les persones que vas acomiadar estan entre el públic", va dir fent broma Chappelle, que després va intentar tornar a fer riure la gent dient-los que els que cridaven era perquè tenien "seients horribles". Tot i això, l'esbroncada va continuar durant diversos minuts i Musk només va dir: "Gràcies per convidar-me". Després, el també fundador de SpaceX va preguntar: "Dave, què dic?" Chappelle li va contestar: “No diguis res. Sents aquest so, Elon? Aquest és el so dels disturbis civils pendents”.

Dilluns Musk, en una piulada, va dir que "tècnicament" va rebre un "90% d'aplaudiments i un 10% d'escridassades", tot i que el vídeo viralitzat sembla indicar més aviat el contrari. "Tot i això –reconeix–, són moltes esbroncades, cosa que és una novetat per a mi a la vida real però freqüent a Twitter. És com si hagués ofès la gent d'esquerres trasbalsada de San Francisco... però nahhh", va ironitzar.

stats