Incendis

Les polèmiques vacances de Paris Hilton: gaudeix de les platges de l'illa de Maui, devastada pels incendis

L'hereva de l'imperi Hilton ha viatjat a l'illa hawaiana, encara commocionada pels focs que han causat un centenar de morts

2 min
Paris Hilton protegeix el seu anell

BarcelonaLa premsa nord-americana i els usuaris de xarxes s'han llançat amb fúria contra Paris Hilton després que el Daily Mail hagi fet públiques unes fotos de les seves vacances a Maui just la mateixa setmana que l'illa hawaiana quedava devastada pels incendis que han deixat un centenar de morts. Hilton i la seva família s'han estat al resort de luxe Wailea, a només 50 quilòmetres de la ciutat de Lahaina, totalment destruïda pels focs.

En les imatges publicades per la premsa es pot veure Hilton acompanyada pel seu marit, Carter Reum, i el seu fill Phoenix, de set mesos i nascut a través de gestació subrogada. Segons detalla el diari britànic, la família va arribar a l'illa dimarts passat, el mateix dia que l'incendi deixava en runes Lahaina. En les fotografies publicades s'hi pot veure Hilton feliç i somrient mentre passeja amb el seu marit i el seu fill.

Amb l'inici dels incendis, l'agència de turisme de Hawaii va fer una crida en què demanava als turistes que no viatgessin a la zona i demanava als visitants que abandonessin Maui. "Demanem als visitants que no hagin viatjat per qüestions essencials que abandonin Maui, així mateix desaconsellem viatjar a Maui", va dir l'agència. Diversos usuaris de xarxes han qualificat Hilton d'"idiota" per la seva actitud aparentment despreocupada quan al seu voltant la gent estava vivint una greu tragèdia.

Tot i que el viatge de Hilton no entraria en els paràmetres d'excepció assenyalats per l'agència de turisme de Hawaii, mitjans com ara la revista People recullen fonts properes a la família que defensen la seva decisió d'estar-se a l'illa. "Era un viatge planejat per la família, ella ha viatjat a Maui des que va néixer. Hi té molts amics i família, per a ella és la seva segona casa", explica una font propera a Hilton a People. "El restaurant del seu oncle a Lahaina es va cremar, així que van decidir escurçar el viatge i anar a visitar la família i ajudar-los tant com fos possible. Quan hi van arribar, van recollir material i van fer donacions als refugis locals i diverses contribucions significatives", afegeix la mateixa font.

stats