Gent 25/03/2022

La model Kaia Gerber presenta oficialment el seu nòvio: Austin Butler

La filla de Cindy Crawford ha conformat els rumors que la unien amb aquest prometedor actor

1 min
Kaia Gerber en una imatge compartida per ella a Instagram

BarcelonaDesprés d'un temps de rumors i d'algunes fotos plegats que no deixaven clar el nivell de formalitat de la seva relació, la model Kaia Gerber i l'actor Austin Butler han oficialitzat la seva relació arribant plegats a una festa a Los Angeles. La parella, de 20 i 30 anys respectivament, s'ha convertit aquesta nit passada en el blanc de tots els flaixos dels paparazzis que treballen a la ciutat nord-americana de les celebritats, que veuen en ells una parella amb un gran potencial mediàtic, ja que tots dos tenen motius de sobres per atreure les mirades del gran públic.

La filla petita de la top Cindy Crawford és la que més premsa porta sempre al darrere, perquè, a banda de la seva fama de bressol, actualment està protagonitzant una carrera meteòrica com a model i també com a influencer, ja que al seu Instagram la segueixen gairebé 8 milions de persones. Tot i això, el seu company no és ni de bon tros un absolut desconegut. Butler, que porta temps acaparant titulars i mirades per donar vida a Elvis Presley al biopic de l'artista que s'estrenarà al juny d'enguany, també és conegut pels seus papers a The Carrie diaries o Les cròniques de Shannara.

Tot i que la festa suposava el seu debut oficial com a parella, no és la primera vegada que Gerber i Butler són fotografiats junts. Els primers rumors van començar a finals del 2021, un parell de mesos després que ella ho deixés amb l'actor Jacob Elordi. Ell, per la seva banda, va mantenir una relació amb la cantant nord-americana Vanessa Hudgens i, després de deixar-ho, va tenir un curt idil·li amb Lily-Rose Depp.

Imatges del debut oficial com a parella de Kaia Gerber i Austin Butler
Austin Butler en el seu paper d'Elvis, al film homònim
stats