Gent 09/02/2022

La modesta casa on va néixer Jim Morrison, en venda per 2,5 milions de dòlars

L'habitatge està ubicat a la ciutat americana de Melbourne, a l'est de Florida

2 min
Jim Morrison, en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa casa de Melbourne, al centre de Florida (EUA), on va néixer i on va passar els primers mesos de vida Jim Morrison, el vocalista de la llegendària banda de rock The Doors, s'ha posat a la venda per 2,5 milions de dòlars, segons informen mitjans nord-americans. Aquest habitatge, "que és part de la història local i global", tal com destaca al diari Florida Today Steve Gordon, el gestiona l'agència immobiliària eXp Realty i consisteix en una propietat d'una sola planta de tres habitacions i dos banys i amb una mida de 172 metres quadrats.

L'agent immobiliari encarregat de la venda creu que la casa pot anar a parar a les mans d'"un comprador molt especial que sigui un superfanàtic de Jim Morrison i The Doors", i qui vegi en l'adquisició "una oportunitat única a la vida". "Crec que aquest particular comprador probablement provindrà de la Costa Oest, potser d'algun lloc de l'àrea de Hollywood. O serà algú internacional, potencialment d'algun lloc d'Europa, del Regne Unit o potser de França, perquè és on està enterrat", afegeix Gordon.

Construït el 1935, l'habitatge va ser venut per última vegada l'any 2007 per 225.000 dòlars, un any després que algú l'adquirís per 135.000 dòlars. Com rememora el diari, James Douglas Morrison, nom de pila de l'artista, va néixer el 8 de desembre del 1943 en un hospital del comtat de Brevard, i va passar sis mesos a l'habitatge posat en venda ara mentre el seu pare s'entrenava a l'Estació Aèria Naval de Melbourne durant la Segona Guerra Mundial.

Fill d'un contraalmirall de la marina de guerra dels Estats Units, l'intèrpret de Light my fire va passar la seva infància entre la californiana ciutat de San Diego i els estats de Virgínia i Texas. Va ser més tard –el 1965– quan va fundar The Doors al barri de Venice, a Los Angeles (Califòrnia), al costat del teclista Ray Manzanarek. El grup es va erigir entre els més emblemàtics de la història del rock i el seu vocalista, mort de manera prematura als 27 anys, en un mite de la història de la música.

stats