Gent Monarquies 11/01/2023

La infanta Elena envia Froilà a viure amb l'emèrit a Abu Dhabi, segons 'Lecturas'

La revista assegura que el net de Joan Carles I ha estat forçat per la seva mare a marxar després de les últimes polèmiques

ARA
1 min
Froilà s’encara  a dos regidors d’IU a l’AVE

BarcelonaEl fill gran de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, Froilà, s'hauria vist forçat a agafar les maletes i marxar a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units) amb el seu avi, Joan Carles I. Segons publica la revista Lecturas, la decisió l'ha pres la seva mare després de les últimes polèmiques que han envoltat el primer net del rei emèrit, a qui aquest mateix desembre la Policia Nacional va implicar en una baralla amb navalles en una discoteca de Madrid.

La revista explica que aquest últim episodi hauria estat la gota que va fer vessar el got, després d'un llarg historial de titulars que han incomodat la Zarzuela. No era el primer cop que Froilà, de 23 anys, apareixia a les notícies per baralles al sortir de festa. El març de l'any passat, de fet, va arribar a ser expulsat d'una discoteca per haver ruixat altres assistents amb un canó de diòxid de carboni, segons van informar diversos mitjans espanyols.

Si es confirma la notícia, Froilà, que el 2012 ja va entrar per la porta gran als mitjans arran d’un accident amb una escopeta amb la qual es va disparar involuntàriament al peu, compartirà ara exili amb Joan Carles I. I, com l'emèrit, que va fugir fa més de dos anys assetjat pels casos de corrupció, ho farà en un refugi daurat i lluny de les càmeres. La mudança a Abu Dhabi se suma a la que l'altra filla d'Elena de Borbó, Victòria Frederica, hauria fet recentment al Palau de la Zarzuela arran de la mala relació que manté amb la seva mare.

stats