Família Borbó
Gent  /  Monarquies 07/12/2022

Victòria Frederica se'n va a viure al Palau de la Zarzuela

La noia s'hauria barallat amb la mare i hauria anat al palau públic on viu l'àvia, malgrat que no és membre de la família reial

2 min
La pedicura de Victòria Federica

BarcelonaLes tensions familiars a la casa reial espanyola no són noves. Tot i això, darrerament han anat augmentant les informacions sobre unes picabaralles que no sabíem que existien. Es tracta de la mala relació que manté Victòria Frederica amb la seva mare, la infanta Elena, amb qui ja es porta tan malament que hauria decidit anar-se'n de casa. No obstant això, la filla petita del fallit matrimoni entre Elena de Borbó i Jaime de Marichalar no ha optat per buscar-se un pis i viure pel seu compte, sinó que ha preferit buscar-se un palau. Concretament, un palau on tot està pagat: el de la Zarzuela.

Segons Lecturas, la Vic –com és anomenada pel seu entorn Victòria Frederica– ha decidit que millorarà la relació amb la mare a casa de la seva àvia, al Palau de la Zarzuela, on actualment la reina Sofia viu acompanyada només de la seva germana, la princesa Irene de Grècia, perquè el rei Joan Carles va volar a Abu Dhabi i no hi ha tornat. La mala relació amb la seva mare, segons explica la revista, hauria arribat al moment culminant quan Victòria Frederica va comunicar a la germana del rei Felip VI que no volia cursar estudis universitaris.

Tot plegat seria fruit del bon ritme que tenia el seu negoci com a influencer, anunciant a les seves xarxes tota mena de productes, que li hauria fet adonar que a la universitat hi perdia el temps pel que fa a ingressos i, aleshores, hauria decidit deixar-la. La decisió hauria indignat la infanta Elena i hauria portat la relació amb la filla a un punt de no retorn. Tant és així que, davant la impossibilitat de conviure juntes sota un mateix sostre, la filla hauria anat a viure amb la reina emèrita, Sofia de Grècia, que està molt sola a pesar de ser veïna del rei Felip, Letícia i la seva filla petita, Sofia. De fet, aquest suport públic de Sofia a la seva neta ja s'hauria interpretat com un error estratègic de la reina, perquè desautoritza la seva filla Elena. Tot i això, aquesta mena d'errors no són nous en Sofia, que ja va donar suport públic a Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin en el passat, cosa que resultava altament lesiva per a la institució que encapçala el seu fill.

Victòria Frederica, que al setembre va fer 22 anys, estava matriculada en una universitat privada de Madrid on, a pesar de l'enorme seguiment que té dels paparazzi, mai se li han fet fotos entrant-hi o sortint-ne. En aquest centre, anomenat Universidad Americana de Madrid, hi estava inscrita suposadament des de feia un any i mig. L'escàs èxit formatiu de Victòria Frederica no és nou a la casa reial espanyola, perquè el seu germà Froilà també va ser notícia moltes vegades pels seus fracassos acadèmics. En aquesta nova residència, Victòria Frederica gaudirà del servei que tenen a la seva disposició els membres de la família reial, de la qual ella no és membre, cosa que podria originar més mala maror amb els actuals reis espanyols. Però val a dir que abans d'anar a viure en un palau que no li pertoca, Victòria Frederica ja gaudia de protecció permanent sufragada amb diners públics.

stats