Gent 30/05/2022

Victòria Frederica se salta la llei sortint de veure una corrida de toros

La neta del rei emèrit no va mostrar-se preocupada perquè al voltant de Las Ventas hi hagués reporters gràfics

2 min
La pedicura de Victòria Federica

BarcelonaEls fills de la infanta Elena en molt poques ocasions han estat notícia per qüestions positives. Froilà té un llarg historial negatiu, i la seva germana petita, Victòria Frederica, no es queda enrere. En aquesta ocasió, la que ha estat notícia ha estat ella, que tal com demostren unes fotos que han difós alguns mitjans, sembla que no ha entès que les normes de trànsit són iguals per a tothom. La neboda del rei Felip VI ha estat captada aquest diumenge cometent diverses infraccions a pesar del seu renovat paper com a influencer, una posició pública que obliga a ser exemplar, ja que se suposa que un influencer és un referent per als followers.

La jove, de 21 anys i amb 183.000 seguidors a Instagram, va anar al costat de diverses amigues a les corrides de toros de la Feria de San Isidro, que se celebraven a Madrid. Un cop acabats els espectacles taurins de Las Ventas, ella i una amiga van sortir de la plaça de toros sense ganes de caminar i per seguir amb la festa van agafar un patinet elèctric, un tipus de transport que ja li ha valgut algun disgust a la filla de Jaime de Marichalar, ja que va ser mentre en conduïa un fumant-se una cigarreta que Victòria Frederica es va convertir en mem a les xarxes.

La neta de Joan Carles I, que acaba de posar fi a la seva relació amb Jorge Bárcenas després de tres anys, va pujar de copilot en un patinet elèctric que conduïa una amiga seva, cosa que està explícitament prohibida perquè els patinets són només per a un sol usuari. Però a ella no li va importar ni la llei ni que la plaça de toros estigués, com sempre, envoltada de reporters gràfics, i va seguir la festa d'aquesta manera fins al pròxim destí. Per si no n'hi hagués prou, en un moment del trajecte alguns mitjans asseguren que fins i tot se la va poder veure parlant pel mòbil. Anar dues persones en un patinet elèctric està penat amb una multa de 100 euros. A més d'aquesta infracció, ni ella ni la seva amiga portaven casc, una mesura de seguretat obligatòria per anar amb patinet. Aquesta infracció comporta una multa de 200 euros per persona. No ha transcendit si amb la difusió d'aquestes imatges a la gran majoria de mitjans, a la membre de la família del rei d'Espanya li ha arribat cap multa.

stats