Accident
Gent Monarquies 25/04/2023

Victòria Federica trepitja una jove amb el seu cavall a la Feria de Abril de Sevilla

La víctima de l'accident, de 22 anys, va haver de ser traslladada a les urgències d'un hospital de la capital andalusa

2 min
La pedicura de Victòria Federica

BarcelonaVictòria Federica i la conducció no han estat mai grans aliats. Al llarg dels darrers temps, la jove ha estat notícia per infraccions anant amb patinet i també per problemes mentre conduïa un cotxe... Ara torna als titulars de la premsa rosa espanyola perquè, segons s'ha pogut saber, anar a cavall tampoc és el seu fort. Ahir, en el seu primer dia a la Feria de Abril de Sevilla, la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar va tenir de nou molt mala sort i, mentre circulava a cavall per dins del recinte, va trepitjar una noia de 22 anys, que va haver de ser traslladada a un hospital de la capital andalusa per culpa de la trepitjada de l'animal que muntava la jove aristòcrata. Arran de l'accident va haver de ser atesa a urgències, on li van diagnosticar "un esquinç" i li van recomanar "caminar amb crosses".

A aquesta informació, donada a conèixer per la periodista Gema López a Telecinco, s'hi afegeix que la neta del rei emèrit no hauria atès la jove afectada per la trepitjada del seu cavall. “En aquell moment, Victòria Federica l'ha mirat i ha seguit endavant", explicava López sobre els fets abans d'afegir sobre la víctima de l'accident: "Allí no se li ha pogut practicar res perquè era necessari, veient l'abast de la lesió, fer-li radiografies. Aquesta noia ha hagut de ser traslladada a un hospital de Sevilla".

Però la notícia no ha acabat amb la intervenció facultativa, ja que la jove trepitjada ha demanat explicacions a Victòria Federica. "Tindria amics en comú amb Victòria Federica i, gràcies a això, ha aconseguit el seu telèfon. Aquesta noia li ha enviat el comunicat, les fotografies i li ha explicat els fets", ha explicat López, que assegura que té "el comunicat de lesions" i que ha pogut "parlar amb diverses persones properes a aquesta noia". La periodista també assenyalava que "els cavalls tenen un tipus d'assegurança de responsabilitat civil perquè un accident pot succeir a qualsevol". Segons algunes informacions sorgides de l'entorn de la neboda de Felip VI, la jove ja s'hauria disculpat per l'accident. "La Victòria li va trucar i es va interessar per ella, i per descomptat es va disculpar; va ser un accident, com passa algunes vegades. Aquest any la fira està massificada, hi ha més gent que mai”, ha explicat una font no identificada al portal Vanitatis.

stats