Sancionat

Pep Guardiola, a l'agent de trànsit que li demana una foto després de multar-lo: "Si la vols l'hauràs de pagar"

El tècnic del Manchester City va rebre una sanció per haver aparcat amb doble línia groga i va aprofitar per bromejar amb l'agent de trànsit

1 min
Guardiola_015.jpg

BarcelonaMés enllà del 3-4-3, la ironia ha estat una de les tàctiques de Guardiola per guanyar-se l'estima de la gent allà on va. El de Santpedor va arribar el 2016 a la cadira d'entrenador del Manchester City i des de llavors s'ha anat fent un lloc entre els aficionats de la ciutat industrial. També entre els agents de l'ordre.

Després que Guardiola aparqués en doble línia groga –senyal de prohibició d'estacionament a Anglaterra–, va ser multat per un policia que, al veure que es tractava del cotxe del tècnic del City no va poder evitar demanar-li una foto. "Una fotografia? Si la vols l'hauràs de pagar", va ser la resposta ràpida i carregada d'humor del català. En sentir la contestació de l'entrenador, l'agent de trànsit va esclatar a riure mentre l'entrenador recollia la multa del parabrisa. Al final tot va quedar en una broma i Guardiola es va afanyar a treure el cotxe de l'aparcament.

El vídeo de la trobada entre l'agent de policia i Guardiola, que va tenir lloc ahir, s'ha fet viral a través de les xarxes després que perfils de Twitter –actualment X– com el de ManCityzens, dedicat a l'actualitat del Manchester City, l'hagin publicat.

stats