Robatori

Cinc encaputxats assalten la casa de María del Monte

El robatori es va produir divendres al domicili sevillà de la cantant i la seva parella, Immaculada Casal

2 min
María del Monte atenent els mitjans després de l'assalt a casa seva.

BarcelonaDesprés del robatori armat al domicili de Miguel Bosé, ara ha estat el torn de la també cantant María del Monte. Un grup de cinc encaputxats amb guants per no deixar empremtes van entrar a casa de la cantant sevillana i la seva dona, la periodista Immaculada Casal, divendres a la nit. Els fets van tenir lloc a la localitat de Gines, als afores de Sevilla, quan Del Monte era dins de casa. Es creu que els lladres es van endur una quantitat elevada de diners en metàl·lic.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar els autors de l'assalt, però de moment no consta cap detenció. "No hem estat víctimes de cap violència i gràcies a Déu estem bé", ha confirmat la cantant en una de les poques declaracions que ha fet a la premsa per no interferir en la investigació policial. Tot i les informacions que apunten que s'han robat una gran quantitat de diners, la cantant de Cántame ha assegurat que a casa no tenen "quantitats ingents de diners... i d'emportar-se, s'ho han emportat tot". "Hem viscut el que hem viscut, i a poc a poc intentarem tirar endavant". Dit i fet: la cantant, de 61 anys, tres dies després de l'atracament ha continuat amb la seva agenda i aquest diumenge va ser l'encarregada de clausurar la Reial Fira d'Agost de 2023 a Antequera (Màlaga).

Del Monte ha volgut donar les gràcies a tothom que s'ha preocupat tant per ella com per la seva dona declarant que per damunt de tot se sent "afortunada, també en aquests moments", i ha volgut relativitzar els fets ocorreguts afirmant que el més important és que estan bé i que "no s'ha de lamentar cap desgràcia".

stats