Al capdamunt

Jared Leto escala l'Empire State Building per promocionar la seva nova gira

L'actor i vocalista de la banda 30 Seconds to Mars s'enfila fins la punta de l'antena d'un dels edificis més famosos de Nova York

2 min
L'actor Jared Leto va tornar a fer gala del seu atreviment durant la 'première', on va lluir un vestit de vellut de color turquesa acompanya de joies exuberants i un 'clutch' d'efecte 'bling-bling'

BarcelonaUna excentricitat més per a la col·lecció del músic i actor nord-americà. Molts usuaris de les xarxes van topar-se amb un vídeo sense context de Jared Leto escalant l'Empire State Building amb un vestit vermell que ressaltava amb la grisor del gratacel. L'objectiu era clar, però l'execució ha estat qüestionada: escalar els 102 pisos d'un dels edificis més icònics de Nova York per promocionar la seva nova gira.

El pròxim març, el grup 30 Seconds to Mars iniciarà una gira per tot el món. Però en lloc de fer-ne promoció per les xarxes o pels canals habituals, el vocalista de la banda va decidir posar-se una granota força aparatosa per evitar que els corrents d'aire se l'enduguessin i començar a escalar l'edifici. Ple d'arnesos i cordes, l'intèrpret de 51 anys no només va començar a arrambar-se als vidres de l'edifici, sinó que, a més, ha declarat que es va aturar a la planta 80 per saludar la seva mare, que era dins de l'edifici. Tota aquesta actuació va ser curosament seguida per diferents càmeres aèries per crear un petit muntatge publicitari.

Aquesta no és la primera vegada que Leto arrisca la seva vida per aconseguir les mirades dels seus seguidors i curiosos diversos. Fa uns mesos també va escalar un hotel a Berlín, llavors sense arnesos ni cordes. Allò només era l'escalfament. "S'ha complert un objectiu de vida", ha dit a l'entrevista que li han fet després d'escalar l'Empire State, quan també ha explicat que es va haver d'aturar per veure les vistes des del cim de l'edifici perquè eren "força impressionants".

Per bé que els moviments d'home aranya del cantant van ser contemplats per una gran quantitat de persones a peu de carrer de l'edifici, a les xarxes ha ressonat més la crítica que l'admiració. Algunes persones han comparat el vocalista amb Spiderman i d'altres han qualificat aquesta acció d'un acte d'egocentrisme i irresponsabilitat: "Imagina ser tan irrellevant per haver d'escalar un edifici posant en risc la teva vida per recordar a la gent qui ets".

stats