Fenomen mundial

Com és l'habitació més cara de Madrid on s'allotja Taylor Swift?

El cost de l'allotjament de la cantant durant els dos únics concerts de l'Eras Tour a l'Estat és de 25.000 euros la nit

2 min
Taylor Swift a La Défense Arena, a París

BarcelonaLa superestrella de masses Taylor Swift ja ha aterrat a Madrid, on actuarà al Santiago Bernabéu aquest dimecres i dijous en els dos únics concerts que farà a l'Estat. A hores d'ara ja s'han filtrat diferents informacions de la curta estada que farà la cantant a l'Estat i, com era de suposar, la magnitud, sumptuositat i desembutxacament econòmic marcaran les condicions de l'allotjament de la vocalista nord-americana.

Després de 13 anys sense fer cap concert en territori espanyol, Taylor Swift torna per la porta gran amb la gira de l'Eras Tour. Abans d'omplir els 65.000 seients de l'estadi Bernabéu, es preveu que la primera parada de la cantant sigui a l'hotel on s'allotjarà la nit de dimecres i dijous. Si bé hi havia diferents hotels que eren potencials candidats per acollir-la, Swift ha optat per la comoditat i facilitat logística, però, per davant de tot, pel luxe.

La protagonista d'un dels moviments culturals de masses més gran del moment, també en termes monetaris, ha escollit la Rosewood Villa Magna, l'hotel amb l'habitació més cara de Madrid. Concretament, dormirà a la Royal Anglada House, la suite principal de l'establiment, que té un cost de 25.000 euros la nit. El preu no sembla que hagi de ser un problema després que enguany entrés per primera vegada a la revista Forbes com una de les persones més riques del món amb només 34 anys i un patrimoni aproximat de 1.023 milions d'euros.

Les comoditats de l'habitació més cara de Madrid

La Royal Anglada House se situa a la novena planta de l'edifici situat a l'avinguda de la Castellana. El penthouse de 410 metres quadrats està dividit en 150 metres quadrats per a la terrassa i 260 metres quadrats per a la suite, amb dos dormitoris, sala d'estar, menjador independent, dos lavabos complets, cuina i una oficina. Però per si l'espai se li fa curt, també pot ampliar aquest allotjament amb les habitacions adjacents de la planta superior i així tenir a disposició la terrassa completa de l'hotel. El seu nom se sumarà a la llista d'icones que també han dormit entre les mateixes parets com Tom Cruise, Sandra Bullock, Bruce Springsteen, Paul McCartney, Hugh Grant, Michael Douglas, Justin Bieber, Cameron Diaz, Joan Collins, Bo Derek, Lou Reed, U2, Lady Gaga, Madonna, i també l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, i Teresa Urquijo la seva nit de noces.

El fet que l'hotel es trobi a menys de tres quilòmetres d'on tindrà lloc el concert, a uns 10 minuts en cotxe, també ha de facilitar el gran desplegament de seguretat que ha preparat la comitiva de la cantant. Si bé la informació sobre les mesures de seguretat preses per als dos concerts, que s'iniciaran a les 20.30 de dimecres i dijous és confidencial, se sap que hi haurà un alt nombre d'agents de policia, un equip de drons, la secció canina i la Unitat de Serveis Especials. A més, a banda dels agents personals de la cantant, també serà escortada des de l'hotel fins a qualsevol altra localització de la ciutat per una Unitat Especial de Trànsit de la Policia Municipal.

stats