Salut
Gent Músics 22/03/2023

La mare de Shakira, ingressada d'urgència per una trombosi

Segons Telemundo, l'ingrés es va produir divendres passat

2 min
Shakira amb els seus pares, William Mebarak Chadid i Nidia Ripoll en una imatge d'arxiu

BarcelonaA Shakira se li amunteguen els problemes personals al mateix temps que triomfa professionalment. Després d'haver aconseguit transformar la seva ruptura amb Gerard Piqué en una milionària font d'ingressos i en una fórmula magistral per captar atenció mediàtica arreu del món, l'artista colombiana ha vist com la seva faceta personal passa per moments molt baixos.

Segons ha transcendit a través de Telemundo, Nidia Ripoll, la mare de la cantant, ha patit una trombosi a la cama. Aquest mitjà llatinoamericà ha informat que Ripoll va començar a trobar-se malament divendres passat i va decidir anar a un "centre mèdic per descartar problemes més greus". Durant l'exploració haurien descobert que havia patit una trombosi en una cama i haurien decidit ingressar-la. A pesar d'això, la informació feta pública per Telemundo apunta que "s'està recuperant amb un pronòstic favorable". A més, afirmen que "el coàgul no va arribar al cervell", cosa que hauria pogut canviar el pronòstic greument.

El pare de Shakira, William Mebarak, de 91 anys, també està passant per moments complicats de salut actualment. L'estiu passat va haver de ser operat d'urgència després d'una caiguda que li va provocar coàguls de sang al cervell i per la qual va haver de ser traslladat des de casa seva fins a l'hospital amb ambulància. De fet, alguns mitjans van atribuir el pas d'una ambulància per casa de l'artista a algun problema que havia patit ella.

Actualment, Shakira estava a l'espera de la recuperació del seu pare per poder executar els seus plans de traslladar-se a Miami amb ell i amb els seus dos fills, un viatge que els metges haurien desaconsellat al seu pare en el seu estat actual. De fet, la situació en la qual es troba ara la seva mare, després d'aquest, ensurt allunyaria encara més les aspiracions de l'artista colombiana de començar una nova vida a l'altra banda de l'Atlàntic, cosa que ja pot fer després d'haver signat un acord de divorci amb Gerard Piqué que inclou aquesta possibilitat.

Shakira amb els seus pares
stats