Famosos
Gent Músics 30/06/2023

La nova cançó de Shakira ironitza amb els negocis de Piqué

L'artista colombiana presenta 'Copa vacía', amb més referències a la relació amb la seva exparella, Gerard Piqué

2 min
Shakira al vídeoclip de la nova cançó 'Copa vacía'

A principis d'any Shakira ja va avisar de les seves intencions amb el que es convertiria en hit número 1 mundial: "las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan". Seguint al peu de la lletra el que va deixar dit a la cançó produïda per Bizarrap, la colombiana ha publicat aquesta matinada Copa vacía. Una vegada més, Shakira entona noves referències sobre la situació sentimental amb l'exfutbolista Gerard Piqué.

Poques setmanes abans de la reestrena de La sireneta de Disney, l'artista apareix al videoclip amb forma d'aquest ésser mitològic. Amb la cua d'escates blaves i el cabell de color de rosa, Shakira canta "Siempre tan ocupado con tanto negocio, te haría bien, mi amor, un poquito de ocio" justament ara que Piqué ha iniciat els seus projectes de la Kings i Queens League, presideix el club de futbol de l'Andorra i és el propietari de l'empresa Kosmos. Aquesta ambició, aparentment, no deixa espai per reconstruir la relació, tot i que l'artista assegura que s'ha quedat "con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía".

La dualitat entre el seu món màgic i marí queda lluny de la realitat que es troba la terra dels mortals: fosca i amb una platja plena de plàstics. Això sí, compta amb la col·laboració del cantant Manuel Turizo, relegat a la figura d'humà i pretendent de la sirena colombiana."Estás más frío que el mes de enero, pido calor y no das más que hielo", afegeix ella recalcant la impossibilitat d'escurçar distàncies. Al capdavall, ella és un ésser fantàstic, i a l'home a qui dirigeix la cançó –un mortal més– li deixa clar: "estás bueno, pero mucho más buena estoy yo".

La publicació d'aquesta nova cançó arriba després que la cantant publiqués Acróstico, una melodia dolça amb acompanyament de piano que dedicava als seus fills Milan i Sasha. El tema semblava l'inici d'una nova etapa de l'artista, però ara, amb Copa vacía, els sentiments de desamor, rancor i tristesa reapareixen quan ja fa més d'un any de Te felicito, la primera cançó on la cantant ironitzava amb les infidelitats del pare dels seus fills. Tot i això, al final de la cançó la de Barranquilla assegura que "no quiero intentarlo con otra persona", encara que recentment se l'ha vist amb el pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton en diferents carreres i, fins i tot, gaudint de la Barcelona nocturna junts.

stats