Puerto Rico
Gent 21/07/2022

El nebot de Ricky Martin denuncia amenaces de mort

El jove, de 21 anys, ha acusat el seu tiet de violència domèstica després d'haver mantingut una relació sentimental amb ell

2 min
Ricky Martin

BarcelonaDennis Yadiel Sánchez, nebot del cantant Ricky Martin, contra el qual va demanar una ordre de protecció, ha denunciat ara haver rebut trucades amb amenaces de mort, segons ha informat aquest dimecres la Policia de Puerto Rico. Sánchez va al·legar que un home el va amenaçar de mort si parlava a la vista programada per l'ordre de protecció per violència domèstica, que tindrà lloc al Tribunal de Primera Instància de San Juan. Aquesta trucada telefònica hauria tingut lloc a les 21.05 hora local del dimarts, segons el comunicat de la Policia.

Un minut més tard, el noi, de 21 anys, va atendre una segona trucada, efectuada des d'un altre número de telèfon, en què la veu d'un home va esmentar el carrer Tarragona, on ell resideix. Agents adscrits al seu districte investiguen aquesta querella d'intimidació i l'han posat en coneixement de la Divisió de Delictes Sexuals. Segons recull Efe, el jove sosté que va mantenir una relació sentimental amb Ricky Martin, de 50 anys, que va durar set mesos i que, després de la ruptura, el seu oncle el va intimidar i es va apropar diverses vegades a casa seva.

Per això va posar una denúncia i la jutgessa Raiza Cajigas Campbell va emetre el 3 de juliol passat l'ordre de protecció contra Ricky Martin sobre la base de la Llei 54, que protegeix les víctimes de violència domèstica. L'intèrpret de grans èxits musicals com La copa de la vida i Livin' la vida loca ha negat aquests fets, igual que el seu equip legal, mentre que un dels seus germans ha dit que el nebot pateix problemes mentals. Ricky Martin va assegurar a les xarxes socials que aquestes al·legacions són "totalment falses" i que enfrontarà el procés judicial "amb la responsabilitat" que el caracteritza.

Fa cinc dies, van sorgir a més informacions en alguns mitjans de comunicació que apuntaven a una possible condemna de fins a 50 anys de presó contra el cantant en el cas que fos declarat culpable. En resposta, el seu equip legal va assenyalar en un comunicat que "les notícies relacionades amb penes de presó o altres afirmacions són incorrectes i falses". "Com hem dit anteriorment, qualsevol imputació cap a la persona de Ricky Martin és incorrecta (...) Una ordre de protecció és un procés de naturalesa civil, i no criminal com s'està volent tergiversar", va comentar l'equip del cantant. Enrique Martín Morales, més conegut com a Ricky Martin, està casat des del 2017 amb l'artista d'origen sirià Jwan Yosef i té quatre fills.

stats