Gent 23/03/2021

Neix Vittoria, la segona filla de Chiara Ferragni i Fedez

La 'influencer' italiana ha tingut la nena a Milà

2 min
Chiara Ferragni, Fedez i el seu fill Leo

La influencer italiana Chiara Ferragni i el seu marit, el raper Fedez, han anunciat a les xarxes socials el naixement de la seva segona filla i n'han revelat el nom: Vittoria. Ferragni, amb gairebé 23 milions de seguidors a les xarxes, va donar a llum aquest dimarts a Milà després de 39 setmanes d'embaràs i després de diversos dies fent broma sobre l'imminent naixement de la petita. "No ha nascut encara?", escrivia ella ahir mateix al seu compte. Vittoria és la segona filla del raper i la influencer, el fill gran dels quals, Leone, acaba de fer 3 anys i ja s'ha convertit en el màxim protagonista i l'estrella dels perfils d'Instagram dels seus pares. Va ser, de fet, el petit Leo l'encarregat d'anunciar l'embaràs de la seva mare amb una tendra foto que Ferragni i Fedez van pujar a les xarxes en què subjectava una ecografia.

Contrària a la tradició italiana de posar als fills només el cognom del marit, Ferragni va explicar ja amb el naixement de Leone que Fedez i ella havien decidit donar als seus fills tant el cognom del pare, que es diu Federico Lucia, com el de la mare. Així la família Lucia Ferragni creix fins als quatre membres i, amb el nom de Vittoria, es revela una de les incògnites més ben guardades del l'embaràs de la influencer, una de les més seguides del món i propietària d'un imperi de la moda amb la seva marca de roba i complements.

Primera imatge difosa de la petita Vittoria Lucia Ferragni

Fedez, que va participar a principis de març en l'última edició de Festival de Sanremo a duo amb Francesa Michielin amb la cançó Chiamami per nome, va lluir una camisa de Versace amb les quatre inicials dels membres de la seva família: "F", de Fedez; "C", de Chiara; "L", de Leone, i la llavors misteriosa "V". Les reaccions dels seguidors de la parella no s'han fet esperar a les xarxes, on els "M'agrada" a la foto de Vittoria ja es compten en milions i els comentaris d'enhorabona en centenars de milers. Leo va néixer als EUA per voluntat dels seus pares, que hi tenen casa, però en aquesta ocasió, donada la pandèmia, no han pogut seguir aquesta tradició.

stats