Hollywood
Gent 18/11/2022

Qui és la nova acompanyant de Brad Pitt?

Els mitjans nord-americans asseguren que la nova parella de l'actor és una joiera de 29 anys

2 min
Brad Pitt a la catifa vermella

BarcelonaDes que es va divorciar d'Angelina Jolie, Brad Pitt no ha tornat a tenir parella oficial. Per això, periòdicament, els mitjans internacionals treuen a la llum fotografies de l'actor amb acompanyants diverses que es converteixen en candidates a ocupar el seu cor. Aquesta setmana, el Daily Mail ha publicat una sèrie d'instantànies en què el protagonista d'Érase una vez en Hollywood arriba a un concert de Bono, líder dels U2, amb una noia amb qui manté una actitud afectuosa. Segons el diari, es tracta d'Ines de Ramon, una dissenyadora de joies de 29 anys.

A les fotografies que ha publicat el diari, la parella no està sola sinó que forma part d'un grup més nombrós en el qual també hi ha Sean Penn, Cindy Crawford i el seu marit Rande Gerber, i l'empresari Vivi Nevo. Pitt, de 58 anys, va vestit de manera informal, amb texans, dessuadora i barret, mentre que la seva amiga duu uns pantalons de pell negres, un cropped top blanc i una bossa de color groc llampant de Fendi.

El diari detalla que els dos van arribar a l'Orpheum Theatre de Los Angeles en el Tesla de l'actor, que conduïa un xòfer. Pitt i la noia van anar a una zona destinada als famosos i va ser allà on l'actor va presentar a la seva acompanyant els seus amics. Posteriorment, Ines de Ramon va marxar amb el cotxe del guardaespatlles de Pitt i l'actor amb el seu Tesla.

Abans de conèixer Brad Pitt, De Ramon ja va mantenir una relació amb un actor: va ser amb Paul Wesley, protagonista de Diaris de vampirs. El seu matrimoni va durar tres anys i aquest setembre van anunciar que havien decidit separar-se.

De Ramon és de Nova Jersey i va estudiar a la Universitat de Ginebra, a Suïssa, on es va llicenciar en direcció i administració d'empreses. Parla cinc idiomes –francès, anglès, espanyol, italià i alemany– i treballa a la firma de joieria Anito Ko, de Los Angeles. Malgrat haver estat casada amb un actor, Ines de Ramon ha limitat la seva presència a xarxes i actualment el seu perfil a Instagram, en el qual té 112.000 seguidors, és privat.

stats