Gent 06/01/2022

El nòvio de Rosalía s'enfila al cotxe dels Reis Mags per repartir regals

El cantant Rauw Alejandro ha escollit un poble dels afores de la capital de Puerto Rico per repartir regals en agraïment del suport que rep en la seva carrera

2 min
Rauw Alejandro repartint regals a Puerto Rico coincidint amb el dia de Reis

BarcelonaEls artistes porto-riquenys Rauw Alejandro i Wisin van entregar regals a desenes de nens a Puerto Rico durant la vigília del dia de Reis i en agraïment del suport que reben en les seves respectives carreres. Rauw Alejandro va arribar a sobre d'una camioneta al costat situat al mig dels tres reis i va fer parada a la parròquia catòlica San Felipe Apóstol a Carolina, un municipi limítrof amb San Juan, on es va criar. Allà, desenes de persones muntades als automòbils van esperar que l'artista els donés un obsequi, mentre que altres joves li demanaven una foto o un autògraf. El lliurament dels obsequis es va organitzar pel mètode d'autoservei com a mesura de seguretat sanitària pel covid-19. Segons ha explicat Alejandro, nòvio de la cantant catalana Rosalía, aquesta és la segona ocasió que organitza l'esdeveniment, i ha assegurat que ho continuarà fent "fins que Déu digui".

Rauw Alejandro repartint regals per a reis a Puerto Rico
@rauwalejandro

Feliz Día de los REYES 🇵🇷💙

♬ original sound - rauwalejandro

Acompanyat del rector de l'església, el sacerdot Rodney Algarín, Rauw Alejandro va recordar que per al dia de Reis el seu pare "agafava unes ferradures i les marcava com si els Reis haguessin arribat fins a casa". "Per a mi aquesta tradició és especial, cal cuidar-la i les generacions noves hem de seguir amb la cultura", va destacar l'artista boricua, de 28 anys. Alhora, l'intèrpret d'èxits com Pensándote va demanar per a la festivitat de l'Epifania: "Molta salut, moltes benediccions per als meus i coses bones, que això és el que ens porta al cel, allà dalt".

L'aparició pública de Rauw Alejandro aquest dimecres és la més recent des que fa diversos dies es va presentar en un espectacle nadalenc al barri popular Virgilio Dávila, a Bayamón, municipi també limítrof amb San Juan. Allà també es van presentar Rosalía, Lyanno, Randy, Farruko i Rafa Pabón, entre d'altres. Aquell concert, no obstant, és investigat per les autoritats, pel fet que no comptava amb autorització a causa del repunt dels contagis pel covid-19 a Puerto Rico. Davant d'això, Rauw Alejandro s'ha defensat en el repartiment de regals dient: "A mi em van convidar i a passar-ho bé". Diumenge l'artista urbà repartirà novament joguines als residencials públics, segons va publicar en un vídeo a les seves xarxes socials.

stats