Mitjans de comunicació

Oprah Winfrey, hospitalitzada d'urgència

Un representant de la CBS ha informat que a hores d'ara la periodista ja s'està recuperant

2 min
Oprah Winfrey ha aprofitat l'estrena de la reedició de 'The color purple' per lluir un vestit de Louis Vuitton d'aquest color

BarcelonaEl que va començar com unes molèsties estomacals ha derivat en un quadre mèdic greu que ha portat Oprah Winfrey a ingressar d'urgències a l'hospital. La presentadora, de 70 anys, ja no va presentar el matí del dimarts el seu programa Oprah 's book club a la cadena nord-americana CBS i va haver de ser substituïda per la seva companya Gayle King, que va explicar en directe que la famosa periodista havia tingut problemes estomacals que la impossibilitaven treballar. Winfrey va ingressar el mateix dimarts a un centre hospitalari amb deshidratació i amb un estat de salut "delicat", segons va avançar TMZ.

"Ha tingut un problema a la panxa", va dir la seva amiga i companya de feina al plató, tot just abans de començar la presentació del llibre Familiaris amb l'autor convidat, David Wroblewski, al davant. "No vull ser gaire gràfica. No hi ha gaire cosa a explicar. Va patir una deshidratació i li van haver de posar una via intravenosa. Ha estat una cosa greu", va concloure King. Tot i el seu estat de salut, el mateix dimarts a la nit Oprah va fer una extensa publicació a Instagram –on no va fer cap menció del seu estat de salut– fent grans elogis al llibre Familiaris de Wroblewski, que no havia pogut recomanar en directe al programa.

Un dels representants de la cadena de televisió ha informat que a hores d'ara Winfrey "està descansant i cada dia es troba millor", donant a entendre que la reincorporació de la presentadora no es dilatarà gaire.

La notícia arriba un mes després que la periodista dediqués un programa sencer a parlar sobre la pèrdua de pes mitjançant fàrmacs i mètodes químics i detallés les seves vivències amb l'obesitat.

stats