Gent 02/09/2021

El pare de Britney Spears vol dos milions de dòlars a canvi de deixar de tutelar la cantant

L'advocat de la cantant ha assegurat que volen evitar que Spears sigui "extorsionada" pel seu progenitor

2 min
Britney Spears amb el seu xicot, el model iranià Sam Asghari

El pare de Britney Spears està disposat a deixar de ser el tutor legal de la cantant, però no sense abans rebre una compensació econòmica. Segons The Guardian, el progenitor de l'estrella del pop ha exigit rebre dos milions de dòlars abans de deixar la tutela. En un escrit judicial presentat aquest dimarts, l'advocat de la cantant, Mathew Rosengart, que ha portat els casos legals d'altres famosos com Sean Penn o Steven Spielberg, ha assegurat que la seva clienta "no serà extorsionada". El 13 d'agost Jamie Spears va anunciar que estava disposat a renunciar a la tutela legal sobre la seva filla "quan sigui el moment adequat". Fins ara encara no ha concretat la data en què estaria disposat a alliberar la seva filla.

"L'intent descarat del senyor Spears per intercanviar la suspensió i eliminació [de la tutela] a canvi de dos milions de dòlars en pagaments, a més del patrimoni de la senyora Spears al qual tant ell com els seus socis han tingut accés, no té possibilitats d'èxit", afirma en l'escrit l'advocat. A principis de juliol es va fer públic que Jamie Spears havia gastat més d'1,5 milions d'euros del patrimoni de la seva filla en la seva defensa per mantenir-ne la tutela legal. Rosengart és l'advocat de Britney Spears des de fa un mes i mig, quan la cantant va aconseguir que li deixessin triar el seu propi defensor. Des del moment en què va assumir el cas, Rosengart s'ha mostrat molt combatiu contra el pare de la cantant.

Mentre comença a veure la llum en la batalla legal contra el seu pare, Britney Spears ha rebut aquest dijous una nova bona notícia. La fiscalia del comtat de Ventura (Califòrnia) ha anunciat que ha decidit no presentar càrrecs contra la cantant per l'acusació d'una treballadora seva que assegurava que l'estrella del pop l'havia colpejat durant una discussió que hauria tingut lloc a mitjans d'agost.

L'incident es va produir el dilluns 16 d'agost cap a les 10.25 hora local (17.25 GMT) a la casa que la cantant té a Thousand Oaks, població situada al comtat de Ventura i a uns 60 quilòmetres del centre de Los Angeles. L'empleada va assegurar que Spears la va colpejar durant la discussió, tot i que ningú va resultar ferit. En el moment que es va presentar la denúncia, l'advocat de la cantant va explicar que la disputa s'havia produït per telèfon mòbil. A més, va negar que Spears colpegés la dona i va assenyalar que la investigació era "carnassa" d'un "tabloide sensacionalista i exagerat". "Qualsevol pot fer una acusació així, però aquesta s'hauria d'haver arxivat immediatament", va argumentar. La fiscalia ha explicat que arxiva la denúncia per falta de proves que demostrin que l'incident va tenir lloc i perquè la treballadora no presentava cap lesió.

stats