Gent 14/10/2021

Pierre Casiraghi, nou ambaixador de Dior

Amb aquest fitxatge, la firma francesa suma el matrimoni que formen ell i Betrice Borromeo a les seves files, una aposta poc freqüent en la moda

2 min
Pierre Casiraghi en les seves primeres imatges oficials vestit de Dior

BarcelonaPierre Casiraghi, fill de la princesa Carolina de Mònaco, és el nou ambaixador de la firma francesa Dior, segons ha anunciat la companyia. L'empresari s'uneix així a la seva dona, l'aristòcrata italiana Beatrice Borromeo, que ja era imatge de la marca. "Icona d'elegància, Pierre Casiraghi es converteix en ambaixador de Dior. L'empresari monegasc encarna la nova faceta de sastreria reinventada constantment per Kim Jones [creatiu de la línia masculina de Dior], una modernitat atemporal", destaca la maison en un comunicat. Beatrice Borromeo Casiraghi, periodista d'ofici i de 36 anys, va ser triada recentment ambaixadora de la marca francesa, fundada el 1947 per Christian Dior.

La revista Women's Wear Daily va avançar ahir la notícia destacant el perfil empresarial de Casiraghi, de 34 anys, però també la seva passió pel mar, que l'ha portat a deixar-se veure en importants competicions de vela en diferents ports del Mediterrani. Pierre Casiraghi és el tercer fill de Carolina de Mònaco, després d'Andrea i Carlota. De fet, Carlota, també estretament lligada al món de la moda, és imatge de Chanel, competidora directa de Dior. El cas de Borromeo i Casiraghi és una rara avis dins del sector de la moda, ja que no existeix cap altre matrimoni que sigui ambaixador conjuntament d'una mateixa firma.

El fitxatge per Dior del net de Grace Kelly és altament simbòlic. Va ser aquesta firma, quan encara estava pilotada pel seu fundador, l'encarregada de convertir l'actriu en la princesa Grace de Mònaco, aprofitant tot el seu glamur de Hollywood però dotant-lo d'una atemporalitat eterna perquè fos més apta per a una consort europea. Per aquest motiu la que va ser dona del príncep Rainier va apostar per Dior en moltes ocasions, cosa que va suposar un gran impuls per a la firma. Un dels moments que més difusió va ser quan els va triar per anunciar el seu compromís amb el llavors príncep monegasc.

Casiraghi, que ja va aparèixer anteriorment en una campanya del 2013 per a Berluti –de LVMH, el grup de luxe al qual també pertany Dior–, té dos fills amb Borromeo, amb qui es va casar el 2015. El seu fill gran es diu Stefano i va néixer el 2017, i el petit es diu Francesco i va néixer el 2018. Pierre Casiraghi va néixer del matrimoni de la seva mare amb l'empresari i esportista italià Stefano Casiraghi, que va morir en un accident nàutic el 1990 en aigües de Montecarlo, quan ell tenia només 3 anys.

stats