Nou vinguda

La presentadora María Casado i la cantant Martina diRosso han sigut mares

La parella de catalanes han donat la benvinguda a la seva primera filla, la Daniela

E.F.C.
1 min
Maria Casado i Martina Di Rosso

Barcelona"Soc la Daniela... una nova malaguenya", així comença el peu de foto que han publicat a Instagram la periodista María Casado i la cantant Martina diRosso. Tot i que la petita Daniela va arribar al món el 29 d'agost, no ha estat fins aquesta setmana que la parella de catalanes ha fet públic el naixement de la seva filla amb una fotografia on es deixa veure la mà i una part del rostre de la nouvinguda.

La notícia s'esperava des de feia mesos quan Casado, de 45 anys, va anunciar també a través d'Instagram que seria mare juntament amb la seva parella, de 33 anys. "Serem mares! La família creix... Estic embarassada!" era el text d'alegria que la periodista publicava el dia 14 de febrer. La seva parella replicava: "Tenia ganes de cridar al món que la família creix i que amb tu tot és millor. Nosaltres sempre en el mateix equip". Tot i que l'artista s'ha mantingut més discreta sobre el seu paper com a futura mare, ha compost una cançó per a la seva primera filla que promet "cantar-li sempre".

La història de la parella es remunta al 2020, quan una amiga en comú les va presentar. Aquell mateix any TVE va anunciar que Casado deixava d'estar al capdavant del magazín matinal de La mañana, un càrrec que ocupava des del 2016. Al cap de poc temps de saber-se la notícia de l'acomiadament, l'actor Antonio Banderas va trucar-li per fer-li una proposta laboral. Així va ser com Casado va incorporar-se com a directora del departament audiovisual de la productora Teatro Soho Televisión, propietat de Banderas, motiu pel qual la periodista i la seva parella resideixen a Màlaga.

stats