Gent 10/05/2022

El príncep Enric debuta com a actor

El fill petit de Lady Di apareix en un anunci publicitari, en el qual parla breument en maori

2 min
L’amic íntim del príncep Enric  surt en defensa seva

BarcelonaEl príncep Enric no para d'inventar-se maneres d'aconseguir diners des que va abandonar l'escalf econòmic que suposa formar part activa de la família reial britànica. L'última idea del fill de Lady Di ha estat protagonitzar la nova campanya de Travalyst, una companyia dissenyada per promoure el turisme sostenible que permet puntuar els turistes, a banda de les destinacions, en funció de l'impacte mediambiental que generen al lloc que visiten.

El vídeo, estrenat ahir, mostra el net de la reina Elisabet II corrent per un bosc amb una samarreta on es llegeix Girl Dad –pare d'una nena, en català–, en referència a la seva filla Lilibet. Al sistema de puntuació del qual parla l'anunci, el fill del príncep Carles rep quatre de les cinc estrelles possibles per haver comprat mel local durant el viatge i tancat l'aixeta mentre es rentava les dents.

Al vídeo, que es va gravar a Califòrnia, Enric és abordat per un "agent de qualificació" que li pregunta si recorda l'embolcall de caramel que, pel que sembla, li va caure en una platja durant la seva última visita a Nova Zelanda. Enric nega rotundament que tirés el paper a terra i finalment resulta que l'havien confós amb el cantant Harry Styles. En el seu debut com a actor, Enric també s'ha animat a parlar maori al vídeo, que s'ha estrenat al programa de televisió neozelandès Te Ao with Moana.

El príncep Enric i el príncep Andreu, fill de la sobirana britànica, seran exclosos del balcó del palau de Buckingham durant la celebració dels 70 anys al tron de la monarca, si bé els ducs de Sussex, Enric i Meghan, han confirmat que seran a Londres durant aquests dies festius. La llista d'assistents a l'acte més formal del jubileu de platí exclou tant els ducs, que van renunciar a representar oficialment la monarquia, com Andreu, que també va ser apartat de les seves responsabilitats arran d'una demanda per agressió sexual presentada contra ell.

Tot i que no apareixeran a la fotografia oficial al balcó del palau, un portaveu dels ducs de Sussex va subratllar als mitjans que al juny seran, juntament amb els seus fills, a les celebracions. El Regne Unit commemorarà entre el 2 i el 5 de juny el jubileu de la reina amb una varietat d'esdeveniments i festejos de carrer, el més rellevant dels quals serà una desfilada de gala al centre de Londres presidida pels principals membres de la família reial.

stats