Gent 15/06/2022

Rafa Nadal serà pare per primer cop

El mallorquí i la seva dona, Mery Perelló, esperen un fill, segons '¡Hola!'

2 min
Rafa Nadal i la seva parella Xisca Perelló

BarcelonaDesprés de proclamar-se per catorzè cop campió de Roland Garros i d'elevar el seu palmarès de Grand Slams fins als 22, Rafa Nadal continua acumulant bones notícies en un 2022 que serà difícil d'oblidar per al mallorquí. I és que el tenista, de 36 anys, serà pare per primer cop, tal com ha revelat la revista ¡Hola!, que assegura que ell i la seva esposa, Mery Perelló, s'estrenaran aquest any en la paternitat. Feia setmanes que s'especulava amb la possibilitat que Perelló, de 33 anys, estigués embarassada, però no ha sigut fins ara que s'ha publicat. Unes imatges en exclusiva de la parella a alta mar publicades per la revista del cor han servit com a argument per explicar que la parella espera el seu primer fill. En aquestes fotos, fetes al luxós catamarà de cinc milions d'euros que va adquirir Nadal el 2020, es pot veure Perelló amb un banyador que deixa veure la seva incipient panxa d'embarassada.

Perelló i Nadal, que es van casar el 2019 després d'una llarga relació que es remunta a la seva adolescència, han estat sempre molt discrets en relació amb la vida personal, cosa que no sempre passa amb els tenistes. Tot i que ella l'acompanya habitualment a molts dels seus partits, sempre manté un perfil discret i no sol donar declaracions a la premsa. A part de ser la seva acompanyant a les grades dels partits, Perelló també és la responsable de la fundació que porta el nom del tenista, que intenta oferir oportunitats a nens sense recursos. La dona de Nadal colidera l'entitat amb la mare d'ell.

La relació entre Nadal i Perelló va començar quan ella es va fer amiga de la germana d'ell, a la qual va conèixer al col·legi manacorí Puresa de Maria, on totes dues estudiaven. Llavors, el 2005, va començar a sortir amb el tenista, poc abans que guanyés el seu primer Roland Garros. Tot i aquesta llarga relació que han mantingut, se sap poca cosa de la vida d'ella més enllà del seu nuviatge: gairebé només que està graduada en direcció i administració d'empreses a la Universitat de les Illes Balears. La parella es va comprometre en un viatge a Roma, després que ell li demanés la mà a ella, el 2018. L'any següent es casaven a la fortalesa d'Albercutx, a Pollença, Mallorca. Al seu casament van assistir-hi figures molt destacades del món del tenis i també els reis emèrits, Joan Carles i Sofia.

stats