Gent 20/09/2019

Ricky Rubio serà pare

Segons '¡Hola!', el naixement serà al gener

Ara
1 min
Ricky Rubio serà pare

BarcelonaDesprés de proclamar-se campió del món amb la selecció espanyola i de ser elegit millor jugador del mundial, Ricky Rubio segueix encadenant bones notícies. Segons ha publicat la revista '¡Hola!', el del Masnou serà pare per primera vegada amb la seva parella, Sara Colomé. Tot i que no se sap si serà nen o nena, sí que se sap que la criatura naixerà a mitjans de gener.

Colomé, que té un restaurant a Badalona, sempre s'ha mantingut en un discret segon pla respecte a la fama del seu xicot. De fet, ella acostuma a aparèixer d'esquena en les fotos que ell comparteix dels dos junts, tal com es pot comprovar al seu compte d'Instagram. En aquests atrafegats últims dies, però, Colomé ha fet algunes excepcions i ha posat amb ell davant la premsa puntualment. No obstant això, tot i que viu amb ell als EUA, la jove catalana manté un perfil públic molt discret.

Rubio, de 28 anys, a part de ser pare, comença curs incorporant-se als Phoenix Suns d'Arizona, equip del qual forma part des del juliol, quan va signar per tres temporades. A més, amb la seva fundació, The Ricky Foundation, ha inaugurat a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona una sala perquè pacients oncològics i els seus familiars no es vegin obligats a estar tancats a les habitacions. La seva mare va morir fa tres anys d'un càncer i això l'ha conscienciat molt respecte a aquesta malaltia. De fet, el dia de la presentació d'aquesta sala va explicar que la seva mare estaria més contenta de veure'l engegant aquest servei que no pas guanyant un Mundial.

stats