Gent 16/12/2019

Roben 70 milions d'euros en joies a Tamara Ecclestone

Van assaltar la seva mansió de Kensington, a Londres, mentre ella era a Lapònia

Ara
1 min
Roben 70 milions d'euros en joies a Tamara Ecclestone

BarcelonaTamara Ecclestone, filla del magnat de la Fórmula 1 Bernie Ecclestone, ha patit un robatori milionari que només en joies arribaria als 70 milions d'euros. Segons diversos mitjans britànics, el robatori va tenir lloc divendres a la nit a la seva mansió de Kensington, a tocar de Hyde Park, després que la famosa hereva agafés un avió cap a Lapònia amb el seu marit, Jay Rutland, i la seva filla, Sofia. Entre les pertinences saquejades hi hauria un braçalet de Cartier valorat en 80.000 lliures, diversos anells de gran valor sentimental i altres joies com per exemple arracades.

"Tristament puc confirmar que hi va haver un robatori a la casa. La seguretat interna està cooperant amb la policia", ha confirmat un portaveu de Tamara Ecclestone als mitjans de comunicació. Per ara, l'únic que se sap són aquestes dades, ja que no hi ha hagut cap detingut ni tampoc han transcendit pistes de qui podrien ser els tres autors del saqueig que han captat les càmeres.

Scotland Yard ha demanat la col·laboració ciutadana per poder recopilar noves dades sobre aquest robatori, que es calcula que hauria durat només uns 50 minuts. La mansió és famosa per les seves descomunals dimensions i preu: 84 milions d'euros. Concretament, té 57 habitacions i un servei de vigilància durant les 24 hores del dia, cosa que podria fer malpensar del servei de seguretat.

stats