Gent 16/04/2021

Rocío Flores a Rocío Carrasco: "Mare, els teus fills no te'ls ha pres ningú, som aquí. Agafa el telèfon, truca'ns, seu amb nosaltres"

La filla de Carrasco ha trencat el seu silenci després de diverses setmanes d'emissió del documental de la seva mare

2 min
Rocío Flores a 'El programa de Ana Rosa'

BarcelonaDes que va començar la sèrie documental Rocío. Contar la verdad para seguir viva, en què Rocío Carrasco narra els suposats maltractaments del seu ex, Antonio David Flores, que la filla que tots dos comparteixen no s'havia pronunciat. La jove, de 24 anys i que porta nou anys sense parlar-se amb la seva mare, ha trencat avui el seu silencia a El Programa de Ana Rosa, on col·labora per comentar Supervivientes. Després de saltar-se el guió, Flores ha dit que vol parlar amb la seva mare però no pot, que li ha trucat en diverses ocasions després de veure els capítols que s'han emès de la docusèrie però que la seva mare no li ha contestat.

Per aquest motiu, ha fet la seva crida en públic. "No entraré a debatre sobre el documental, però sento la necessitat d'explicar almenys com em sento perquè m'estic creant una cuirassa i jo no soc així. La pressió mediàtica que estic tenint de 24/7. [...] Si em quedo a casa meva i no vinc a treballar és perquè tinc alguna cosa a amagar i per por; si vinc a treballar i soc agraïda és que no tinc sentiments", ha dit Flores. "Esteu molt equivocats. Esclar que tinc sentiments, òbviament, i no pocs", ha afegit. "T'ho dic a tu, mare, ho he intentat de forma privada moltes vegades. Després de Supervivientes, el 3 de desembre, vaig trucar a la meva mare. I ahir també, dues vegades. Veig que l'única forma de parlar és públicament. Mare, els teus fills no te'ls ha pres ningú, som aquí. Agafa el telèfon, truca'ns, seu amb nosaltres. Deixeu-nos a part de tot això. Ja no puc més. La situació a casa meva és insostenible", ha reclamat la jove en antena després d'haver defensat la figura del seu pare, que presumptament va maltractar durant anys la seva mare.

stats