Música
Gent 27/07/2023

Rosalía, sobre la ruptura amb Rauw Alejandro: "Ni cas de les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut"

Les declaracions a les xarxes de Rosalía són les últimes d'arribar després que ahir a la nit Rauw fes un comunicat i Valeria Duque es pronunciés

2 min
Rosalía

BarcelonaDos dies després que es fes pública la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro, la cantant s'ha pronunciat sobre la seva història d'amor. A través d'un story d'Instagram, l'artista ha escrit: "M'estimo, respecto i admiro moltíssim el Raul. Ni cas de les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut. Aquest moment no és fàcil, així que gràcies a tothom per entendre'ns i respectar-nos". El missatge arriba poques hores després que ell també parlés, per primera vegada, sobre el trencament. Dimecres a la nit, Rauw Alejandro va penjar a Instagram un comunicat en què confirmava la ruptura però negava haver-li estat infidel.

Aquesta última justificació del cantant es deu a les acusacions que ha rebut d'haver tingut aventures amoroses mentre sortia amb Rosalía, una hipòtesi que ha inundat les xarxes socials les últimes 48 hores. De fet, qui també s'ha pronunciat sobre el presumpte triangle –o poliedre– amorós és la model colombiana Valeria Duque, a través d'una altra story d'Instagram. El text, d'una llargada considerable, comença explicant el perquè del seu silenci després de ser assenyalada com l'amant de Rauw Alejandro: "També és una resposta, i la més sabia davant d'ofenses i acusacions injustes i falses". Després de cavil·lacions sobre "l'evolució" de la societat i "l'estigmatització, els prejudicis i els assenyalaments ignorants", Duque acaba afirmant: "Tot el que es diu sobre mi és fals".

Sense esmentar els noms de Rosalía i Rauw Alejandro en cap moment del text, es declara "una víctima d'acusacions falses per crear una narrativa mediàtica que pot destruir la reputació d'unes quantes persones". La colombiana també ha demanat "més consciència a l'hora de publicar a les xarxes", perquè gran part del que es veu a les plataformes "és fals". Si més no, el que sí que és real i visible al seu perfil d'Instagram és el vídeo que va penjar del backstage del concert del Rauw, a més del comentari que va deixar a l'última foto de Rosalía preguntant-li sobre quan aniria a Medellín –fent referència a la ciutat on ella i l'artista es van veure–. Així doncs, totes tres –Rauw Alejandro, Rosalía i Valeria Duque– demanen respecte i calma per uns moments difícils, a més d'intentar treure ferro a les acusacions d'infidelitat del porto-riqueny.

Rosalía i Rauw Alejandro han mantingut una relació de tres anys. Fa uns mesos van anunciar a través del videoclip de la cançó Beso que estaven compromesos i que es casarien aviat. El gener del 2022 Rauw Alejandro va comprar Mas Morera, una mansió modernista de Manresa perquè la parella pogués ser a prop de la família de Rosalía, que és de Sant Esteve Sesrovires.

stats