S'intensifiquen els rumors de relació entre Selena Gomez i Chris Evans

Un TikTok de Taylor Swift aviva els rumors de relació entre aquestes dues estrelles, que podrien estar sortint des de fa un parell de mesos

2 min
Selena Gomez

BarcelonaEls rumors a internet sobre una possible relació entre Chris Evans i Selena Gomez fa setmanes que fan soroll, però per ara cap dels dos ha sortit ni a confirmar ni a desmentir res. Tot i això, un últim moviment d'ella hauria fet pensar als seus embogits fans que la relació amb l'intèrpret del Capità Amèrica va de debò.

Tot va començar a principis de setembre, quan l'actor de Marvel va començar a seguir Gomez a Instagram i es van disparar les alarmes entre els seus fans. De fet, això és habitual quan algunes estrelles es comencen a seguir entre elles. No obstant això, a l'octubre la cosa va avançar una mica més, quan van fer-se públiques unes imatges en què els dos van sortir per separat d'un mateix estudi de gravació de Los Angeles. De fet, per haver sortit per separat molts van interpretar que sí que hi havia alguna cosa a amagar. Els paparazzis de la porta van fer notar que els dos havien estat molta estona allà junts.

Ara que les sospites havien començat a apagar-se, un TikTok publicat per Taylor Swift ha avivat de nou aquests rumors. Swift, que és molt amiga de Selena Gómez, apareix al vídeo al costat de l'exnena Disney, que porta posat un jersei que recorda moltíssim la famosa peça de roba que caracteritzava el personatge d'Evans a Puñales por la espalda. Quan es va llançar la pel·lícula, el suèter es va convertir en viral perquè demostrava que el Capità Amèrica estava guapo amb qualsevol cosa que es posés. El protagonista va acabar avorrint el jersei, encara que va assegurar haver-se'n quedat una rèplica molt semblant per a ell. És la que, segons els entusiastes internautes, portava Selena al vídeo amb Swift. L'obsessió per aquest tema ha portat els fans a analitzar al detall cada contingut que els dos protagonistes pengen a la xarxa, i alguns fins i tot afirmen que ella apareixia en els reflexos als vidres d'unes històries que ell va penjar i que, ves per on, després va esborrar.

stats