Gent 09/05/2021

Els 'triunfitos' faran un concert homenatge a Àlex Casademunt

El concert en record del cantant mort al març tindrà lloc a Madrid el 24 de juliol

A.P.
1 min
Mor Alex Casademunt. Europa Press

La mort sobtada d'Àlex Casademunt el 3 de març va trasbalsar els seus seguidors però també els seus excompanys i amics de la primera edició d'Operación Triunfo, concurs en què es va donar a conèixer. Bona part dels triunfitos d'aquella època s'han unit per fer un homenatge al seu amic en forma de concert, que tindrà lloc el 24 de juliol al WiZink Center de Madrid.

El recital, que ha estat batejat com a Otra oportunidad, títol del single pòstum de Casademunt, comptarà amb la participació de molts dels seus companys de generació, com ara David Bustamante, Chenoa, Geno Machado, Manu Tenorio, Nuria Fergó, Natalia, Verónica Romero, Alejandro Parreño, Naim, Mireia i Javián. No hi aniran ni David Bisbal ni Rosa López, que ha aclarit que aquell dia té programat un concert.

A més dels seus companys de generació, també cantaran en record de Casademunt altres personalitats com Nina, que va ser la directora de l'acadèmia del talent show, o la cantant Merche, que va ser parella seva poc temps després que sortís del programa. També han confirmat la seva assistència altres intèrprets com Pancho Céspedes o Marta Sánchez.

Casademunt, nascut a Vilassar de Mar, va morir el 3 de març en un accident de trànsit a Mataró, on vivia. Tenia 39 anys i era pare d'una nena, la Bruna, de 3 anys.

stats