Gent 04/01/2022

Whoopi Goldberg dona positiu per coronavirus

L'actriu, de 66 anys, forma part actualment del programa 'The view', en el qual hi ha hagut un gran nombre de contagis

1 min
Whoopi Goldberg en una imatge compartida per ella mateixa a Instagram

BarcelonaL'actriu, comediant i presentadora nord-americana Whoopi Goldberg ha donat positiu per covid-19 i pateix símptomes lleus de la malaltia. Així ho ha revelat aquesta matinada la seva companya al programa The view Joy Behar. "Per què soc aquí en lloc de Whoopi?", preguntava Behar. "Whoopi, malauradament, ha donat positiu durant les vacances, però tornarà probablement la setmana que ve", ha respost. L'actriu, de 66 anys, ja va rebre la dosi de reforç i presenta símptomes "molt molt lleus", tal com va explicar la seva companya.

Goldberg és recordada internacionalment per les seves participacions en el drama romàntic Ghost, protagonitzat per Demi Moore i Patrick Swayze el 1990, i pel seu paper a les comèdies Sister act i Sister act 2. Segons la publicació The Daily Wire, la també membre de The view Sunny Hoster va donar positiu per covid-19 abans de Nadal, per la qual cosa va haver d'aïllar-se durant les celebracions i mantenir contacte amb la seva família a través de FaceTime.

També Ana Navarro, presentadora convidada, va comentar que el seu pare es va contagiar. Per la seva banda, la publicació The Hill assegura que Sara Haine, una altra de les coamfitriones de l'espai televisiu de la cadena ABC, està en quarantena amb els seus fills després que el seu marit fos contagiat. Els Estats Units pateixen un repunt de casos de coronavirus atribuïts a la variant òmicron, encara que les autoritats han assenyalat que és menys severa que la delta.

stats