Will Smith visita un guru a l'Índia

L'actor ha anat a veure un líder espiritual que l'hauria d'ajudar a sortir del forat on es va posar la nit dels Oscars

2 min
Will Smith confessa que va considerar suïcidar-se

BarcelonaWill Smith ha reaparegut a l'Índia. Gairebé un mes després de l'episodi polèmic que l'ha deixat durant deu anys fora de les gales dels Oscars, la bufetada que va clavar en directe a Chris Rock, l'actor ha estat vist públicament per primer cop a Bombai, una de les principals ciutats del país. Tot i les disculpes públiques i que ha assumit el seu error en diferents ocasions, la polèmica continua al carrer i l'ha convertit en un personatge marginat socialment a Hollywood. Tant és així que almenys cinc projectes en què participava han sigut cancel·lats o ajornats sine die.

Will Smith a Mumbai

Envoltat de rumors com que havia entrat en una clínica de rehabilitació per aprendre a lluitar contra l'estrès que li va causar la pressió social derivada de la seva agressió, també ha sigut víctima de comentaris sobre una eventual crisi dins del seu matrimoni amb Jada Pinkett. Potser perquè tot això és veritat i s'ha de recuperar, o potser per no haver-ho d'aguantar perquè no és cert, Smith ha emprès aquest viatge a l'Índia. Per ara, ni ell ni el seu entorn han dit res sobre els motius que l'han apartat fins allà.

L'única informació al respecte l'ha publicat l'Hindustan Times, que assegura que l'actor s'ha anat a reunir amb Sadhguru, un líder espiritual que ja seguia des d'abans. Aquest mitjà afirma que l'actor d'El príncep de Bel-Air s'està a l'hotel JW Marriott Hotel Juhu, un cinc estrelles a la platja que destaca per les seves dues grans piscines, una de les quals salada. El diari afirma que Smith, de 53 anys, ja hi havia estat abans perquè fa temps que segueix el guru espiritual Sadhguru. De fet, hi ha un vídeo del 2020 en què l'actor apareix amb ell.

stats