Escridassada per a Donald Trump en un partit de beisbol

Els aficionats reben el president al crit de "tanqueu-lo!" en un partit de les sèries mundials

Només un dia després d'apuntar-se l'èxit de la mort del líder de l'Estat Islàmic, Abubakr Al-Baghdadi, Donald Trump s'ha retrobat amb el rebuig públic que genera en els seus detractors. El president nord-americà ha rebut una sorollosa escridassada del públic assistent a un partit de les series mundials a Washington, ciutat de declarada majoria demòcrata, en la que era la seva primera aparició a un partit de beisbol com a president.

Trump no ha volgut trencar amb una tradició mantinguda per altres presidents nord-americans com Woodrow Wilson, Roosevelt, Jimmy Carter o Reagan, i ha assistit aquest diumenge al cinquè partit de les series mundials entre els Nationals de Washington i els Astros de Houston, però s'ha trobat amb una rebuda molt freda dels aficionats.

Com es pot veure al vídeo, Trump i els seus acompanyants –entre ells la primera dama, Melania Trump– han hagut de mantenir el tipus mentre la multitud escridassava el president. Els crits de " boo" han sigut generalitzats, deixant pas a un més concret "tanqueu-lo!" que fa referència a l'eslògan electoral que Trump va dedicar a Hillary Clinton.

El cuiner espanyol José Andrés, un crític notori de Trump, ha fet el llançament inicial del partit. El president nord-americà havia criticat l'elecció d'Andrés com a llançador d'honor, però el públic de Washington ha deixat ben clar qui dels dos tenia el seu suport. El president i la primera dama han marxat de l'estadi abans del final.