Trump ataca la CNN amb un vídeo seu en què apallissa el director executiu d'una empresa de lluita lliure

La cadena qualifica el gest d'"adolescent"

Donald Trump no dona per acabada la seva batalla contra els mitjans de comunicació i aquest diumenge ha atacat a través d'un vídeo que ha penjat Twitter en què se'l veu colpejant un home que porta el logotip de la cadena CNN sota un ring de lluita lliure. 

El vídeo ha estat la cirereta d'una sèrie de tuits que el mandatari ha publicat al llarg del cap de setmana en els quals ha reiterat el seu ressentiment contra els que considera mitjans de comunicació "falsos i fraudulents".

Així mateix, el president nord-americà s'ha pronunciat a través de les xarxes socials com un "president modern" i ha plantejat "canviar" el nom de 'CNN notícies falses', un apel·latiu que fa servir amb assiduïtat, pel de 'Notícies fraudulentes CNN'.

El vídeo original, que ha sigut manipulat per incloure el logotip de la cadena, és una baralla del 2007, quan Trump es va enfrontar al director executiu de l'empresa de lluita lliure World Wrestling Entertainment, Vince McMahon, durant un combat .

Resposta de la cadena

"És un dia trist quan el president dels Estats Units encoratja a la violència contra els periodistes", ha indicat la cadena en un comunicat després de la publicació del vídeo. El text titlla el tuit "d'adolescent". 
"És ben clar que Sarah Huckabee Sanders [la portaveu adjunta de la Casa Blanca] va mentir quan va dir que el president no ho havia fet mai", ha afegit el canal en al·lusió a l'agressió violenta que es veu en la gravació.

Sanders va indicar dijous, després d'una altra polèmica del mandatari per haver atacat i insultar dos presentadors de la cadena MSNBC, que "el president de cap manera ha promogut o encoratjat la violència".

"En lloc de preparar-se per al seu viatge a l'estranger, la seva primera reunió amb Vladímir Putin, tractar amb Corea del Nord i treballar en el seu projecte de llei de salut, està ocupat en un comportament juvenil molt per sota de la dignitat del seu càrrec", ha destacat el canal.

Així mateix, la cadena ha reiterat que seguirà "fent la seva feina" i que el magnat "hauria de començar a fer la seva".