Internacional 05/09/2013

Desenes de ferits per un xoc de 130 vehicles en una autopista anglesa

Més de 200 persones ferides, vuit d'elles de gravetat, després d'un espectacular xoc en cadena causat per la boira

Agències
1 min

LondresDesenes de persones han resultat ferides lleus aquest dijous en l'accident múltiple de 130 vehicles en un pont d'una autopista del comtat de Kent, al sud-est d'Anglaterra, ha informat la policia. L'accident ha tingut lloc a primera hora del matí a causa de l'escassa visibilitat provocada per una intensa boira. Tot i l'espectacularitat de l'accident, només vuit persones han resultat ferides de gravetat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En total, més de 200 persones han resultat ferides de diversa consideració com a conseqüència del xoc en cadena. D'aquestes, 27 han necessitat atenció hospitalària, segons la BBC. Els bombers han aconseguit alliberar cinc persones que havien quedat atrapades en els seus vehicles. Afortunadament, cap vehicle ha sortit del pont.

El pont, amb quatre carrils, uneix l'illa de Sheppey amb el comtat de Kent. L'accident s'ha produït per un xoc en cadena en què s'han vist implicats 130 automòbils i camions. Alguns testimonis han declarat a la BBC que la boira era tan intensa que amb prou feines es podia veure a poca distància i que molts vehicles no tenien els llums encesos en el moment de l'accident.

stats