Itàlia
Internacional 12/03/2012

Anonymous bloqueja la web del Vaticà per segona vegada

El grup que actua a la xarxa denuncia l'ús de repetidors radiofònics de la Santa Seu amb una potència que podria causar malalties a la població

Efe
1 min
El papa Benet XVI saluda durant la pregària de diumenge des del Vaticà / EFE

Ciutat del VaticàLa pàgina web del Vaticà està bloquejada per segona vegada en cinc dies. El grup Anonymous, que actua a la xarxa, ha reivindicat l'atac informàtic i ha assenyalat, dirigint-se al Vaticà, que els seus sistemes són menys segurs del que els agradaria creure. A més, el grup anònim ha assenyalat amb sarcasme que espera amb "ànsia" que la Santa Seu el condemni públicament en una plaça pública.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Anonymous acusa el Vaticà d'utilitzar "repetidors amb una potència que supera els límits legals" per fer que Ràdio Vaticà arribi a tot el món. Segons el grup, això comporta exposar la població que viu a prop dels repetidors "a ones electromagnètiques d'una intensitat molt elevada, que poden causar greus malalties com la leucèmia i altres tipus de càncer".

El mateix grup anònim va mantenir bloquejada la web del Vaticà dimecres durant quasi tot el dia. Segons un comunicat, ho van fer "en resposta a les doctrines, a les litúrgies i als preceptes absurds que l'Església Apostòlica Romana propaga i difon a tot el món amb ànim de lucre".

Anonymous va acusar la Santa Seu de ser "responsable de l'esclavitud de pobles sencers" utilitzant com a pretext la difusió de l'evangeli, així com d'haver ajudat criminals nazis, de cobrir els clergues pederastes i de refusar "objectes de progrés" com els preservatius.

stats