Publicitat
Publicitat

Pakistan

Conseqüències de la mort de Bin Laden

Al-Qaida mata d'un tret un diplomàtic saudita a Karachi

Els terroristes diuen que no s'aturaran fins que els EUA deixin de perseguir-los. L'ambaixada saudita ha condemnat l'atemptat i ha dit que és "impropi" de musulmans

Un portaveu d'Al-Qaida ha reivindicat l'autoria de l'atemptat que, a primera hora d'aquesta matí, ha acabat amb la vida d'un diplomàtic de l'Aràbia Saudita al Pakistan. Quatre motoristes armats han obert foc contra el cotxe del saudita, un oficial de seguretat de rang baix, quan es dirigia al consolat del seu país a la ciutat pakistanesa de Karachi.

"Ens en fem responsables. Fins que els Estats Units no deixin de perseguir Al-Qaida i aturin els bombardejos aeris, seguirem amb aquests atacs", ha dit a l'agència Reuters, per telèfon i des d'un indret desconegut, un portaveu de la xarxa terrorista, en referència als atacs nord-americans amb avions sense pilot contra milicians del nord-oest.

El passat divendres, 13 de maig, un doble atac amb cotxe bomba contra una acadèmia militar a Charsadda, al nord-oest del país, va causar la mort de 90 persones i un centenar de ferits. Aquest mateix cap de setmana passat, uns individus sense identificar van llançar dues granades de mà contra l'edifici del consolat saudita a Karachi sense causar ferits. L'assassinat d'aquest matí incrementa encara més la tensió a la zona.

L'ambaixador de l'Aràbia Saudita al Pakistan, Abdul Aziz al-Ghadeer, ha "condemnat" l'atemptat i ha dit que "ningú que porti a terme aquest tipus d'atacs pot ser musulmà".Etiquetes

Més continguts de