Internacional 09/05/2013

Fiança de 8 milions de dòlars per al segrestador de Cleveland, acusat de segrest i violació

Compareix per primera vegada davant la justícia l'home que ha segrestat durant deu anys tres joves nord-americanes. Els seus dos germans han sigut posats en llibertat

Efe
2 min
Onil, Pedro i Ariel Castro compareixen davant la justícia amb la seva advocada d'ofici

ClevelandAriel Castro, l'home acusat de retenir durant una dècada tres joves a Cleveland, ha sigut acusat aquest dijous de segrest i violació i haurà de fer front a una fiança de vuit milions de dòlars.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Castro, de 52 anys, ha comparegut per primera vegada davant del jutge de Cleveland des que va ser detingut dilluns pel segrest de Michelle Knight, Amanda Berry i Gina DeJesús, així com la filla de Berry, de 6 anys.

Dimecres, Castro va ser acusat formalment dels càrrecs de segrest i violació de les tres joves i del segrest de la filla de Berry, que va néixer durant el seu captiveri.

Segons l'informe policial, Castro hauria amenaçat Michelle de matar-la si la la filla de Berry, Jocelyn, moria durant el part. El segrestador, però, no va voler que nasqués cap dels fills concebuts per Michelle, que es va quedar fins a 5 cops embarassada. Castro l'hauria obligat a avortar deixant-la sense menjar durant dues setmanes i donant-li puntades de peu a l'estómac.

La policia ha explicat que han trobat més de 200 proves a casa de l'acusat que evidenciaven els delictes comesos. Per altra banda, les entrevistes amb les tres joves han aportat suficient informació per acusar Castro.

Juntament amb Ariel Castro han comparegut els seus dos germans, Pedro i Onil, per càrrecs no relacionats amb les acusacions formulades contra el primer.

Els dos germans van ser detinguts amb Ariel dilluns, però dimecres el fiscal del cas va advertir que no presentaria càrrecs contra ells en considerar que no estaven relacionats amb el segrest de les joves.

Pedro i Onil tenien pendents acusacions per dos delictes menors relacionats amb el consum d'alcohol i drogues en públic i han sigut posats en llibertat.

stats