Internacional 29/11/2018

Detenen un capellà espanyol a Veneçuela per abusar d'una menor al seu cotxe

La Fiscalia ha emès un comunicat en què ha informat dels fets, que van passar dissabte a la nit

Efe
1 min

CaracasLes autoritats policials de Veneçuela van detenir un capellà d'origen espanyol, Iván Merino Pedial, de 35 anys, quan abusava al seu cotxe d'una menor de 12 anys que pertanyia a la seva comunitat religiosa, segons va informar dimecres la Fiscalia en un comunicat de premsa.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els fets van passar dissabte passat a la nit a l'estat de Zulia, després que una patrulla policial veiés el vehicle del sacerdot i el trobés amb la nena, que hauria manifestat que "l'home abusava d'ella des de feia tres anys", segons la Fiscalia.

El secretari de governació de Zulia, Lisandro Cabello, ha assenyalat avui en una roda de premsa que els primers resultats de la investigació apunten que la menor va patir abusos sexuals, i que s'està determinant si hi ha més víctimes.

"Aquest violador, delinqüent, s'emportava la nena i la tornava a casa a les 11 h o 12 h de la nit, i feia visites constants a la seva habitació", ha explicat Cabello. L'arquebisbe de Maracaibo, Ángel Caraballo, ha manifestat als periodistes que Merino ha sigut excomunicat, i ha expressat "dolor" i "vergonya" per la situació.

stats