Internacional 26/10/2018

Detingut un home en relació amb les cartes bomba als Estats Units

Dues persones més han rebut paquets explosius aquest divendres

Ara
1 min
640x640

BarcelonaLes autoritats nord-americanes han detingut aquest divendres un home en relació amb els artefactes explosius enviats per correu a diverses personalitats polítiques i mediàtiques de l'entorn demòcrata i anti-Trump, com l'expresident Barack Obama, l'excandidata demòcrata Hillary Clinton o l'actor Robert De Niro.

El sospitós ha estat arrestat a la zona de Miami i posat en custòdia, després que la investigació es centrés en una oficina de correus al sud de Florida. Fins ara ningú ha reivindicat els enviaments, cap dels quals ha arribat a esclatar, en un atac que molts al país consideren terrorisme domèstic.

La primera detenció en la investigació oberta per l'FBI arriba el mateix dia que dues noves cartes bomba han estat enviades al senador Cory Booker i a l'exdirector d'intel·ligència James Clapper.

La misteriosa onada d'enviaments explosius arriba quan falten dues setmanes per les eleccions legislatives de mig mandat als EUA, i aquest mateix divendres el president dels EUA, Donald Trump, ha reconegut que "el tema de les bombes" està afectant el suport als republicans en les enquestes.

stats