"Dones boniques i gas barat": la campanya de Rússia per captar nous residents

Un anunci per promocionar el país anima els europeus a mudar-s'hi ara que "l'hivern està a punt d'arribar"

ARA
1 min
Captura cal vídeo que promociona Rússia per anar-hi a viure pel seu "gas barat" i, entre altres coses també, les seves "dones boniques".

Barcelona"Això és Rússia: cuina deliciosa, dones boniques, gas barat...", així arrenca la crida que l'ambaixada russa a Espanya ha publicat a les xarxes socials en una campanya que crida els europeus a "mudar-se a Rússia" ara que "l'hivern està a punt d'arribar". Les autoritats russes fan seu així el lema de la sèrie Joc de trons per advertir els europeus que s'apropa un hivern difícil, precisament per la falta de combustible rus per escalfar les llars, i que faríem millor de marxar a viure a Rússia, el país que proveeix el 40% del gas i el 30% del petroli de la Unió Europea.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En un muntatge que sembla més una paròdia que una campanya seriosa, l'anunci per promocionar Rússia com a lloc per viure-hi destaca des dels "taxis i serveis de lliurament barats" fins al vodka o "una economia que pot suportar milers de sancions", uns reclams que situa al mateix nivell que la seva "arquitectura única", el seu ballet o la seva "literatura de fama mundial". "És el moment de mudar-se a Rússia, no ho retardis, l'hivern està a punt d'arribar", anuncia el vídeo.

stats