Internacional 19/03/2012

Dos homes es fan un petó i són expulsats d'un míting de Rick Santorum

Els organitzadors de l'esdeveniment en suport al precandidat republicà, que està en contra del matrimoni homosexual, els van fer marxar mentre els assistents cridaven "U-S-A!"

Ara
1 min

BarcelonaDos homes han estat expulsats d'un míting de l'aspirant a candidat republicà a les presidencials Rick Santorum aquest diumenge. El motiu: es van posar drets i es van fer un petó durant el discurs del polític. Segons el 'Daily Mail', el republicà, que s'oposa al matrimoni gai, portava només 15 minuts parlant quan Timothy Tross i Clifford Ben li van prendre el protagonisme en posar-se a cridar just abans de besar-se davant de tothom. Després d'aquest fet, els organitzadors van expulsar els dos homes i els seus acompanyants de l'Acadèmia de la Llibertat Cristiana d'Arlington Heights, a Illinois (EUA), on se celebrava la trobada. Mentre marxaven, la multitud els recriminava l'actitud amb el crit de "U-S-A!".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En una protesta planificada, al voltant de 50 manifestants es van situar al carrer abans de l'acció dins del míting amb pancartes que deien "No a l'odi LGTB [Lèsbic-Gai-Transsexual-Bisexual]" o "Catòlics contra Santorum".

Segons els organitzadors de la campanya de Santorum a lllinois, al voltant de 2.100 persones van donar suport al candidat durant aquest acte.

El discurs de l'exadvocat es va centrar, en gran mesura, en la importància de les eleccions del 2012 i a criticar el compromís del president Barack Obama pels seus programes d'ajuda social.

stats