Internacional 13/08/2014

Eduardo Campos, candidat a la presidència pel PS brasiler, mor en un accident d'avioneta

L'aparell s'ha estavellat segons sembla com a conseqüència del mal temps

Agències
1 min
L'indret on s'ha estavellat l'avioneta, en una zona residencial de Santos / EFE

El candidat a la presidència pel Partit Socialista del Brasil (PSB), Eduardo Campos, ha mort aquest dimecres en estavellar-se l'avioneta en què viatjava en una zona residencial de la ciutat de Santos. L'aeronau, model Cessna 560XL, ha caigut sobre un immoble del barri de Boqueirão quan ja es preparava per a l'aterratge a l'aeroport de Guarujá. L'avioneta havia partit de Rio de Janeiro. Les autoritats d'aviació han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre, encara que els mitjans locals ja han apuntat al mal temps com a principal hipòtesi.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Campos viatjava amb sis col·laboradors de la seva campanya electoral, cap dels quals ha sobreviscut a l'accident. A més de les persones que viatjaven a l'aeronau, els bombers han informat que almenys deu persones que eren a terra han resultat ferides. Com a mínim tres habitatges han quedat afectats.

Campos, de 49 anys i que ocupava la tercera posició en els sondejos d'intenció de vot per als comicis presidencials del 5 d'octubre, havia pujat a l'aparell a Rio de Janeiro. El vol es dirigia a Santos, on tenia un acte de campanya, quan l'aparell es va estavellar contra uns edificis, en un barri residencial i comercial d'aquesta ciutat costanera, situada a uns 70 quilòmetres de Sao Paulo.

stats